Pretraži

Zanimljive činjenice o Maldivima koje mnogi nisu znali: Ana Lazarević podelila iskustva sa popularne tropske destinacije – jedan detalj ju je posebno IZNENADIO (VIDEO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata influenserka Ana Lazarević nedavno se vratila sa Maldiva, pa je sada sa svojim pratiocima podelila nekoliko zanimljivih stvari vezanih za poznatu lokaciju.

Ana i njen dečko, poznati influenser Stefan Janković, poznatiji kao Janko, se neretko upuštaju u zanimljive pustolovine i posećuju poznate svetske lokacije. Ovi ljubitelji putovanja nedavno su odlučili da na listu mesta koje su posetili stave i Maldive, pa su tako sada otputovali na ovu poznatu egzotičnu lokaciju sa koje su sa svojim fanovima delili nezaboravna iskustva.

Po njihovim svakodnevnim objavama bilo je i više nego jasno da je par uživao u ovom putovanju, i u svim atrakcijama koje su posetili i pustolovinama koje su doživeli, uključujući i priče o krađi bicikla, kao i plivanje sa ajkulama, a sada je Ana odlučila da poznatu lokaciju još malo približi svojim fanovima, pa je putem Tiktoka predstavila 5 zanimljivih stvari kod Maldiva.

  1. Indijski okean je nerealan: „Uglavnom svi misle da je ova voda „fake“ i da je to samo na fotošopu na slikama. E pa nije, takva je i uživo. Čak sam je i istestirala i iskreno da vam kažem voda je savršena.“

  2. Njihovi tradicionalni slatkiši – „Kada uđete u prodavnicu i vidite ovo – to nisu tompusi, ja sam to prvo pomislila, e pa ne, to se jede. To ima ukus kokosa i bukvalno kao cigareta, na to me podseća. Pravo da vam kažem i ukusno je“, rekla je ona dok je pokazivala na slatkiše koji neverovatno podsećaju na tompuse.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Lazarevic (@annalazarevic2)

  1. Niko vam ne garantuje da ćete na izletu videti životinje zbog kojih ste uplatili izlet: „Kada uplatite neki izlet, kao što sam ja uplatila plivanje sa kornjačama, to su slobodne životinje koje plivaju u okeanu i nije sto posto sigurno da ćete ih videti.“

  2. Na nekim delovima ostrva morate biti obučeni, čak i u vodi: „Ovo je možda najzanimljivija činjenica. Na nekim delovima plaže ne možete ići u bikiniju, čak ne možete ni da se kupate u bikiniju, nego prosto morate da imate nešto obučeno na sebi. Ja sam plivala u šortsu i majici“, objasnila je Ana, pa navela 5. zanimljivu stvar kada je u pitanju ova destinacija.

  3. Potrebno je skinuti obuću čak i u prodavnicama: „Peta zanimljiva stvar, vrlo interesantna, jeste da je potrebno da se izuvate ispred svake njihove prodavnice, ili prostorije, ali to je jako lepa njihova kultura“, navela je ona, pa istakla još jednu zanimljivu stvar.

  4. Ne gledajte prognozu, jer laže: “ Nekada stvarno ume da bude oluja i da pada kiša iako je uvek lepo vreme, ali uvek brzo prođe, tako da se ne brinite.“

 

@annalazarevic 5 ZANIMLJIVIH STVARI KOD MALDIVA! Da li želite part. 2?🩵🦈 #maldives #maldivi ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ – SoBerBoi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz