Pretraži

ZANELI SE: Cardi B i Offset uhvaćeni u vrelim pozama nakon priča da se razvode (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamcardib

Nakon tmurne godine koju je obeležila pandemija i slogan "Ostani kod kuće" Cardi B rešila je da nadomesti period koji je provela u karantinu i organizuje slavlje kakvo će da pamti, ni manje ni više nego u Vegasu. 

Na žurku je pozvala svoje kolege i prijatelje, ali najveću pažnju je privukao Offset, pevač Migosa i njen, još uvek zakoniti muž, sa kojim se vodi brakorazvodna parnica, nakon tri godine braka. 



Reperka je oduševila svojom odevnom kombinacijom, u haljini koja je imala metalni gornji deo, dok je donji bio u beloj boji. Međutim, iako je haljina bila i više nego zanosna, nije obeležila to veče. Bračni par je uhvaćen u klubu kako se ljubi, te je i pored celokupne raskoši definitivno ovaj čin obeležio veče. Fotografiju možete pogledati OVDE

Nakon mega žurke, partijanje je nastavljeno u hotelu,  gde se Cardi presvukla u komotnu sportsku odeću uz telo, a u istoj je izvela vreli ples Offsetu, koji je isti i snimio i okačio na svoj Instagram stori. Takođe, reper je podelio fotografiju na svom Insta profilu, gde je par zajedno na fotki i gde joj je najiskrenije uputio čestittke za rođendan i javno rekao da je nešto najbolje što mu se desilo. 

Nekoliko dana ranije, Cardi je podelila poklon koji je dobila od ćerke Kulture, a u pitanju je ružičasti bilbord, na kojem je pisalo „Srećan rođendan mama, voli te Kultura“. Na snimku se Cardi čuje kako viče: "O, Bože! O, Bože! Hvala vam gospodine. Svidja mi se." Fanovi su u komentarima spekulisali da neimenovani "gospodin" nije niko drugi do Offset.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you sir 😏😏😏I love it

Објава коју дели Cardi B (@iamcardib) дана 9. Окт 2020. у 12:52 PDT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vreli rođendanski ples Cardi B i Offseta

@ estrada.srbija је поделио/ла објаву дана 12. Окт 2020. у 6:18 PDT

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz