Pretraži

ZAMALO DA SE POLJUBE! Mahrina otkrila delić nove pesme, a ovaj potez sa Andrijom Jo zaintrigirao je sve (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJ

Mahrina je tokom ove godine svoju karijeru podigla na viši nivo, posebno učešćem u IDJShow-u, tokom kojeg je snimila pesmu "Šta šta šta" koja je za kratko vreme postala pravi hit.



Takođe, letnja turneja i brojni zakazani nastupi pomogli su joj u sticanju popularnosti, a nova pesma koju je snimila i koja će uskoro ugledati svetlost dana već sada je na društvenim mrežama izazvala lavinu komentara.

Naime, Mahrina je na svom Tiktok profilu objavila delić nove numere "Klik klik", a posebnu pažnju privukao je video koji je snimila sa jutjuberima Andrijom Jo i Caletom.

Na snimku su pevačica i Andrija vrlo bliski, a malo je falilo i da se poljube, međutim, u tom trenutku razdvojio ih je Cale.

@mahrinaye

Moze nova pesma? MI SMO KLI KLI KLI KLI KLIKNULI 💥 @andrijajo @caleofficial #fy #fyp #viral #klikklik
♬ original sound – mahrinaye

 

Ovo je izazvalo opšte iznenađenje na mrežama, a mnogi su komentarisali i spekulisali u kakvom su oni odnosu, posebno jer je poznato da su se Lea Stanković i jutjuber nedavno poljubili pred kamerama.

  • Šta će Lea da kaže na ovo? Pokidala. Već se vidi da pesma grmi. Zamalo poljubac. Ide hit – samo su neki od komentara ispod objave.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz