Pretraži

Holivudski glumac uhvaćen u zagrljaju muškarca! Poznati zavodnik uživa na Mikonosu, a jedan neočekivani prizor iznenadio je sve (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Printscreen/Instgaram; zacefron

Poznati holivudski zavodnik, Zek Efron, nakon što je proglašen za jednog od najzgodnijih muškaraca sveta poljubio muškarca pa slomio srca mnogobrojnih ženskih fanova.

Zvezda serije „High school musical“, sada 36-godišnjak, prošle godine se pronašao na listi najzgodnijih muškaraca sveta. Čak i da nije te liste, veliki broj njegovih obožavateljki pokazuju da je glumac veoma poželjan u svetu žena.

Već godinama on važi za velikog zavodnika, međutim najnovije fotografije koje us obišle internet postavljaju pitanje da li glumac oduševljava samo žene ili je jednako privlačan i muškarcima!?

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Naime, on ovih dana uživa na Mikonosu sa prijateljima, a u poslednjem izlasku on se fotografisao sa plesačima iz jednog kluba, a potom i sa jednim muškarcem s kojim je pozirao zagrljen, a kog je potom poljubio u obraz.

Ovaj fotografija je izazvala veliku buru na društvenim mrežama, njegovim obožavateljkama odmah su poljuljale osećanja, a strani mediji se pitaju je li sve vreme skrivao da je homoseksualac.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

Podsetimo se, ovo nije prvi put da glumac šokira. Nedavna tema na društvenim mrežama je bio izgled njegovog lica. Naime, on igra glavnu ulogu u novoj Netfliksovoj romantičnoj komediji „Porodična afera“. On se ovde pojavljuje pored Nikol Kidman i Džoja Kinga, a film će pratiti filmsku zvezdu Krisa (Zek) koji započinje vezu sa udovicom svoje asistentkinje (Nikol) što dovodi do haotičnih posledica.

Ipak, i premda film dosta obećava, mnogo veću pažnju pratilaca je privuklo Zekovo lice koje izgleda kao da nije njegovo. Neki su ovom prilikom i komentarisali da je krenuo poznatim putem mnogih holivudskih zvezda i investirao u neku vrstu estetske hirurgije.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz