Pretraži

ZAJEDNO DO GROBA: Oglasila se Slađa nakon Đanijevih preljubničkih fotografija

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ djanimusic

Iako se na fotografijama jasno vidi poljubac i da je slika napravljena nedavno, Slađa očigledno ne želi to da prihvati, pa je čak našla i opravdanje za svog nevernog supruga.

  • Ne bih znala šta da vam kažem oko tih slika, to je verovatno neka stara fotografija iz perioda kad je bio lud i mlad – rekla je pevačeva supruga bez obzira na to što je jasno da nije napravljena u njegovoj mladosti, pa je dodala da se nikad neće rastati sa njim:


  • Razvod je apsurdna laž, živim bolje nego ikad i sve je super. Zajedno smo i do groba ću biti sa njim i to je to – kaže Slađa za medije.

Inače, dugo se spekulisalo da je pevač viđen sa ljubavnicom u avionu, a sada mediji pišu, da je zapravo svoj rođendan proslavio sa njom. 

Prethodnih nedelja u medijima je odjeknula vest da se Slađa i Đani razvode, a izgleda da je razlog tome baš ova atraktivna brineta. U pitanju je atraktivna brineta sa kojom je navodno Đani već uhvaćen na delu, a sve o tome možete čitati OVDE.

Podsećanja radi, Đanijeva supruga Slađa već je jednom mužu oprostila prevaru. Njih dvoje su više od dve decenije u braku iz kog imaju dva sina i ćerku. Najstariji sin Miloš se oženio i sa Ninom Jezdimirović ima ćerkicu, dok je njegov mlađi brat Marko nedavno verio svoju devojku. I dok se o Marku i Milošu retko piše u javnosti, Đanijeva ćerka Sofija se drži po strani.

Nedavno je odjeknula vest kako se Slađa i Đani razvode, međutim, folker je to demantovao rekavši da mu sa ženom nikad nije bilo bolje.

  • Gde se razvodim, ja nikad nisam lepše živeo sa ženom nego sada. To je ludost, ja sam sada dobio unuče, tek sada treba da živim sa familijom, kakvi razvodi. Sad mi je najlepše na svetu – jasan je bio Đani nedavno. 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz