Pretraži

ZADAĆE MU POSLEDNJI UDARAC KOJI ĆE GA ZABOLETI: Šakira planira da javno progovori o Pikeu, najavljuje se intervju koji će zapaliti svet! 

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/Shakira

Par je snimljen u šetnji Barselonom i bili su odlično raspoloženi. Držali su se za ruke i smeškali, a u jednom trenutku Pike je zagrlio Klaru i skrio njeno lice od paparaca.



Prizor je iznenadio jer su nedavno španski mediji objavili da je fudbalerova devojka primljena u privatnu kliniku u Barseloni kako bi se lečila od anksiozne krize koja ju je pogodila od te mere da se odlučila na lečenje.

Sada je u španskim medijima objavljeno da Šakira planira da zada poslednji udarac Pikeu. Naime, ona planira da da veliki intervju i progovori o krahu njihove veze. 

Detalji intervjua još uvek nisu poznati, ali spekuliše se da će Šakira progovoriti za jedan španski medij u bliskoj budućnosti.

Inače, par je u junu prošle godine objavio da je došao kraj njihovoj jedahnaestogodišnjoj vezi. Nakon raskida Šakira je izazvala veliku pažnju pesmama 'Te Felicito', 'Monotonia' i 'Music Sessions #53', a španski mediji najavljivali su da će objaviti i novi singl na Pikeov, odnosno svoj rođendan. Ipak, to se nije dogodilo.

Podsetimo, pevačica je o njihovoj vezi snimila pesme, a poslednja 'Music Sessions #53' je bila ona na koju je fudbaler odreagovao. 

– Korak je između ljubavi i mržnje. Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamenom, ne znam šta ti se dogodio, ali zamenio si Ferrari za Twinga, zamenio si Rolex za Casio –  deo je stihova.

Pike je pokazao da mu smeta pesma nakon što se u javnosti pojavio vozeći Twingo i hvaleći se sponzorskim ugovorom s Casiom. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz