Pretraži

ZABRANJENA U REGIONU? Mileni Ćeranić ovaj stih došao glave

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ceranicmilena

Milena Ćeranić nije mogla ni da pretpostavi da će izazvati pravu buru nakon što je na jednom slavlju otpevala  stihove "Mladiću moj, problem je tvoj, što si mi srpski heroj".

Naime, ona je otpevala pomenute stihove nakon što je je nekadašnjem generalu glavnog ratnog štaba Vojske Republike Srpske potvrđena prvostepena presuda u Hagu, gde je osuđen na doživotnu robiju. 

Pevačica je na nagovor društva koje se nalazilo na proslavi otpevala izmenjen stih grupe Zana, a njen nastup su mnogi gosti, među kojima je bio i Vujadin Savić, snimali i objavljivali na Instagramu, pa je snimak ubrzo postao viralan. 

u rekordnom roku Milena je postala glavna tema tviteraša,  koji joj poručuju da više nema šta da traži u Bosni i Crnoj Gori, pozivaju da se zabrani izvođenje njenih pesama, a ima i onih koji je najgnusnije vređaju.

– To je opajdara iz rijalitija, što je u Bosni pevala, pevala je, vazda bila i ostala najobičnija kanta za sp***u propalim sportistima, da smo država, kao što nismo, ovakvima bi u Crnu Goru doživotno bio zabranjen ulaz, bukvalno su ti u Crnoj Gori zatvorena vrata, ološu najveći – samo je jedan od tvitova.

Ćeranićeva se povodom ovoga oglasila, te istakla kako je njen gest pogrešno protumačen. 

  • Povodom navoda pojedinih medija da "pružam podršku i veličam ratnog zločinca", želela bih da se oglasim i da to oštro demantujem. Oglašavam se isključivo zbog ljudi koji imaju katastrofalna iskustva i teške tragedije vezane za ovu temu i pre svega njima želim da se izvinim ukoliko sam ih nenamerno uvredila. Svesno to sebi nikad ne bih dozvolila, jer gajim izuzetnu empatiju i znam da su to rane koje ne zarastaju. U mojoj porodici nema mesta za nacionalizam i šovinizam, niti sam ja vaspitana u tom duhu. Apsolutni sam protivnik bilo kakvog oblika nasilja i gnušam se na to da narodi koji pričaju sličnim jezikom, dele vrlo sličan mentalitet i kulturne vrednosti zbog istorijskih dešavanja, koje je kreirala manjina, vode međusobne prepirke, rasprave i gaje animozitet – izjavila je pevačica, navodeći da nije znala značenje izmenjenog teksta koje je otpevala.

  • Do momenta kada su krenuli medijski natpisi nisam znala s čim je modifikovan tekst pesme koji sam iznenada dobila da otpevam na privatnoj proslavi povezan, jer me, kao što sam već apostrofirala, politika ni najmanje ne zanima i svu svoju energiju usmeravam ka lepim i pozitivnim stvarima, a da sam bila upućena, sigurno to ne bih učinila jer u mom srcu nema mesta za mržnju prema bilo kom narodu, a posebno ne prema narodu koji jako volim i prema zemlji odakle je veliki broj mojih prijatelja, niti ima mesta za podršku ljudima koji su učinili bilo kakvo zlo – zaključila je Ćeranićeva.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz