Pretraži

ZA SVE JE „KRIV“ DŽEM OD JAGODA? Ovako je Šakira saznala da je Pike vara!?

Showbiz
0
Photo: Instagram/shakira

Ono što je posebno interesantno je način na koji je pevačica saznala da je Pike vara.Naime, kako pišu španski mediji, ali i korisnici Tiktok-a, Šakira je nakon poslovnog putovanja došla kući i htela je da se zasladi džemom od jagoda, koji ona obožava, za razliku od njenog bivšeg. 

S ozbirom na to da je znala da njeni sinovi ne uživaju u tome, kada je videla da je neko pojeo džem, odmah je posumnjala da je neko bio u kući. 

O celom događaju ona je snimila i pesmu, a u spotu je imala referencu na taj trenutak, kada je vidimo kako otvara frižider i u njemu vidi glavu Ro Alehandra, s kojim je snimila ovu pesmu.

U jednom intervjuu, novinar je pitao Šakiru šta je njen lik tražio kada je otvorio frižider, a ona je odgovorila: "Istinu".

Takođe, njeni stihovi "Sažvaći i progutaj, progutaj i žvaći", smatra se da aludiraju upravo na džem koji je Klara Čija Marti, sa kojom je Pike navodno prevario Šakiru, pojela. 

Pesma je munjevitom brzinom postala popularna, pa spot ima više od 100 miliona pregleda, a trendu obeležavanja tegli pridružili su se brojni korisnici mreža.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz