Pretraži

„ZA RAZLIKU OD ESTRADE, OVDE NEMA SEGMENATA KOJI ME NERVIRAJU“: Mia Borisavljević o karijeri i majčinstvu

Showbiz
0
IDJHOT

Mia Borisavljević je bila gost u našoj IDJHOT emisiji i govorila je o muzici, ali i razlozima zašto je sada manje posvećena estradi.



Ona je sada posvećena privatnom biznisu, te ističe da joj tako više odgovara, ali da se nikad ne zna, pa možda ponovo opet postane aktivna na sceni i, kako sama kaže, počne da iskače iz frižidera. S obzirom na to da smo danas svedoci brzog menjanja muzike i dolaska novih talasa, pitali smo Miu šta misli o tome.

– Zavisi kako šta, meni se dopada što se muzika menja i što je to dinaminčno i što dolazi mnogo mladih koji su jako talentovani , ali naravno isto kao i kad sam ja počinjala, ima netalenata, što je sasvim normalno. Svako vreme nosi dobro i loše, talentovane, netalentovane, oni koji su manje ili više vredni. Na kraju su oni najuporniji uvek i najuspešniji – rekla je ona.

Njeni fanovi su se pitali i zašto je napravila kraću pauzu i da li je majčinstvo razlog za to, s obzirom da Mia sa suprugom Bojanom ima ćerke Teu i Emu.

– Nije samo majčinstvo razlog zašto sam se povukla, već moj drugi biznis, koji mi je sada i na prvom mestu. To je poprimilo preozbiljne razmere, a u toj sferi interesovanja sam se baš pronašla. To nema segmente koji mene nerviraju ili mi se ne dopadaju, a estrada ima mnogo toga. Ja neću prestati da budem Mia Borisavljević jer meni to ljudi ne dozvoljavaju. U međuvremenu sam postala i majka dve devojčice, ali daleko od toga da sam se zbog toga povukla.

U nastavku pogledajte video i saznajte šta nam još zanimljivo rekla Mia:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz