Pretraži

,,ZA OVO STE ZASLUŽNI SAMO VI“: Voyage poslao emotivnu poruku fanovima(FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/voyage.mp3

Iako mladi dvojac koji čine Voyage i Breskvica još uvek nisu obelodanili sa kim su dogovorili saradnju van granica Srbije, u centru su dešavanja zbog drugih projekata koje su najavili. 



Naime, njihova naredna pesma će uskoro ugledati svetlost dana, a u pitanju je pesma ,,Anđele", za koju je Voyage istakao da mu je jedna od najdražih, a  sada se obratio svojim Instagram pratiocima putem storija i napravio mali retrospektivu svojih numera. 

On je okačio sve pesme koje je do sada izdao i napisao koliko imaju pregleda, koje broje nekoliko miliona, te istakao kako su za sve to zaslužni isključivo njihovi fanovi i iskoristio priliku da im se na tome i zahvali. 

  • Skoro svaka pesma koju smo do sad izbacili ima 20 – 30 miliona pregleda na Youtube-u. Poslednja ima oko 18 za mesec dana. Svaka je bila prva u svakoj državi regiona u slušanosti po izlasku. Svaku ste zavoleli i slušali. Sve je ovo postignuto bez ijednog centa uloženog u reklamu. Za ovo ste zaslužni samo vi i vaša ljubav prema nama. Hvala vam. Jedva čekam da čujete brojne projekte i saradnje koje spremamo u budućnosti – poručio im je mladi pevač. 

 

Screenshot: Instagram/ voyage.mp3

Screenshot: Instagram/ voyage.mp3

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz