Pretraži

ZA NEKE OD NJIH SIGURNO NISTE ZNALI: Iznenadićete se kada čujete koje OBRAZOVANJE imaju naše muzičke zvezde

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/nikolijaofficial, cvija1989, bekvalceva

Relja, Nikolija, Cvija, MC Stojan, Nataša Bekvalac i Emina Jahović samo su neki od naših najpopularnijih izvođača koji se mogu pohvaliti diplomama.

Nečija zanimanja će vas možda iznenaditi, dok su se neki odlučili da se stručno obrazuju na polju muzike. Šta su to oni završili možete pročitati u nastavku.

RELJA

Rođen u Beogradu, Relja je još tokom osnovne škole počeo da se bavi repom i muzikom. Ipak on nije odlučio da se potpuno prepusti tome. Njegova majka, poznata prima balerina Zoja Begoli je mnogo polagala na obrazovanje, te je Relja završio Fakultet za medije i komunikacije, nakon čega je upisao i Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu i odlučio se za smer glume.

NIKOLIJA

Reljina supruga i poznata pevačica Nikolija je odrasla u Beogradu. Majka, poznata pevačica narodne muzike Vesna Zmijanac, ju je upisala u dvojezičnu, privatnu srednju škole, nakon koje je Nikolija rešila da završi studije u Grčkoj, gde joj je otac živeo. Nikolija je završila Fakulet za biznis i finansiranje u Atini i tamo je i provela nekoliko godina svog života pre povratka u Srbiju i upuštanja u muzičke vode.

CVIJA

Pre nego što je počeo da se bavi muzikom, Cvija je trenirao fudbal i imao želju da postane profesionalni fudbaler. Ipak, život ga je odvukao na drugu stranu i on je još kao tinejdžer počeo da se bavi muzikom. Kako bi doprineo svojoj karijeri i usavršio znanje, Cvija je upisao i završio Fakultet za dizajn zvuka.

MC STOJAN

Mc Stojan je još u osnovnoj školi bio siguran da želi da se bavi muzikom i čak je i u sedmom razredu napisao himnu za svoje odeljenje. Srednju školu je završio u rodnom mestu, Lučanima, a potom se preselio u Beograd gde je započeo studije Ekonomskog fakulteta i trenutno je apsolvent.

NATAŠA BEKVALAC

Pevačica, poreklom iz Novog Sada, imala je veliku želju da upiše Fakultet dramskih umetnosti, međutim nije imala sreće na prijemnom, te se okrenula pevanju. Ipak, na insistiranje oca Nataša je morala da završi neku školu, te je upisala Višu trenersku školu koju je završila u roku, nakon čega se u potpunosti prepustila pevačkoj karijeri.

EMINA JAHOVIĆ

Emina Jahović odrasla je u Novom Pazaru u kom je završila parelelno osnovnu i muzičku školu, a potom je upisala gimnaziju u istom gradu. Nakon preseljenje u Beograd imala je želju da upiše studije arhitekture o čemu je više puta i sama pričala, ali se na kraju ipak opredelila za Fakultet za menadžment na Univerzitetu Braće Karić "BK".
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz