Pretraži

,,ZA MENE JE OVO BLAGOSLOV“: Miloš Biković dobio rusko državljanstvo (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/bikovic
  • Dati državljanstvo Rusije sledećim licima:… Biković Milošu, rođenom 13. januara 1988. godine u Srbiji-navodi se u ukazu koji je potpisao predsednik Rusije Vladimir Putin, navodi “Sputnik".

    Biković, inače jedan od najpopularniji domaćih glumaca, a jedan i od najplaćenijih glumaca u Rusiji, već godinama gradi inostranu karijeru.O dolasku u Rusiju za medije je govorio više puta, ali bez detalja. Međutim, poznato je da je njegova karijera krenula uzlaznim putem nakon što je dobio sporednu ulogu u filmu “Sunčanica” (2014.), koji je snimio Nikita Mihalkov, jedan od najpoznatijih ruskih režisera.

Srpski glumac može sebi da dozvoli i da prijateljski stavi ruku na rame producenta Fjodora Bondarčuka, koji je na položaju predsednika Upravnog odbora kompanije “Lenfilm”, a u isto vreme je i član Vrhovnog saveta vladajuće stranke “Ujedinjena Rusija”, te predsedničkog saveta za kulturu i umetnost. Bondarčuk je bio jedan od producenata filma “Led” iz 2018. u kome je Biković dobio glavnu ulogu.

Takođe, činjenica koliko je on cenjen u Rusiji dokazuje i to što je dobio Medaljom Puškina novembra 2018. godine.

– Više od 7 godina aktivno učestvujem u kulturnom životu Rusije. Za mene je to blagoslov i istočnik sreće. Zahvalan sam! Od prvog dana osećam se prihvaćenim u svim sferama društva a sada je to i zvanično potpisano od strane predsednika. Za mene je to velika čast! Nastaviću da radim na zbližavanju naših naroda kroz kulturu – oglasio se Miloš na svom Instagram profilu.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz