Pretraži

YOUTUBE SINOĆ IZGOREO: Pogledajte treću, poslednju audiciju za IDJShow

News
0
Photo: IDJ

Treća audicija za IDJShow sinoć je premijerno emitovana na IDJVideos.TV Youtube kanalu, gde su se nizali brojni komentari hvale, kako za Darka Dimitrova koji je okarakterisan kao izuzetno kompetentan čovek sa velikim srcem, tako i za takmičare od kojih su se pojedini već izdvojili kao favoriti emisije zbog "vanserijskog talenta i prelepe boje glasa.



Budući da je u ovoj epizodi veliki broj takmičara bio iz Makedonije, neki su se u komentarima našalili i da nakon ove emisije mogu bez problema da polože kurs makedonskog jezika.

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

Iako su Teodora i Relja tokom prethodne dve audicije od takmičara tražili da pokažu što više veština, od plesa, pokreta, preko energije, emocije, harizme, pa sve do pevanja, za Darka Dimitrova i njegov tim presudne su bile isključivo vokalne sposobnosti.

Darko Dimitrov – @IDJShow – audicija #3: https://youtu.be/1n9tKpFsMFI
 

Tri člana žirija nakon ove tri audicije odabrali su 36 kandidata. Već u sledećoj epizodi, koja će biti emitovana u nedelju 10. marta u 20 časova na IDJTV HD, tih 36 kandidata biće podeljeni u tri grupe, nakon čega će se jedno po jedno predstavljati Teodori, Relji i Darku u odvojenim prostorijama.

Žiri tada može da im postavlja pitanja kako bi ih bliže upoznali, ali budući da su kandidati izmešani, te da ovaj put nisu svi kod istog člana žirija kao što je to bio slučaj na audiciji, IDJCoach-evi mogu da im traže da im ponovo otpevaju nešto, bez matrice.

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

Nakon što se 36 odabranih kandidata ponovo predstavi članovima žirija pojedinačno, Teodora, Relja i Darko imaće težak zadatak budući da odmah po novom predstavljaju moraju da izaberu njih 24 koji ostaju u takmičenju. 12 kandidata u nedelju odlazi kući.

Budite uz IDJTV 10. marta od 20 časova.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News