Pretraži

Wajwai otkrio kakve devojke voli i da li planira uskoro da se „skrasi“

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Wajwai je svoju kariejru započeo na Tiktok-u, međutim, kasnije je svoja interesovanja proširio.



U ovoj godini mi se desilo dosta. Nikad ranije se nisam bavio voditeljstvom, IDJ mi je otvorio nova vrata i pružio priliku da napredujem, da se bolje snalazim sa ljudima, vokabular sam proširio, a ceo ovaj izazov mi je promenio mišljenje o produkciji. Sa druge strane, nisam zapostavio ni snimanje za mreže, izbacio sam novu pesmu, konstantno se prave novi projekti – sumirao je on.

Ono što javnost intrigira je i njegov ljubavni život, o čemu tiktoker ne voli javno da govori. Međutim, Wajwai je sada napravio iztuzetak, te je za naše kamere otkrio da mu je ova godina bila itekako dobra.

Najviše devojaka ikada sam imao tokom ove godine i ovo leto je bilo najluđe. Proveo sam ga na festivalima i mislim da su mnogo lepe devojke iz Hrvatske – rekao je on i otkrio da li planira da pronađe devojku i da se smiri:

Ne. Mislim da neću da dozvolim sebi da se zaključam u nekoj vezi. Ne kažćem da je to zatvor, ali smatram da ne može mnogo njih da istrpi moj tempo. Ako budem našao, voleo bih da bude iz moje profesije – istakao je tiktoker.

Pogledajte novo izdanje naše emisije "IDJTube" i saznajte šta je Wajwai rekao o IDJSHow-u, koliko mu se nakon prve sezone promenio život, koliko mu je taj projekat značio u karijeri, kao i kakvi su mu planovi kada je muzička karijera u pitanju:

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz