Pretraži

Vuk Mob strahuje da ga je ostavila verenica Olja

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamvukmob

Nakon poziva sa porodicom, popularni pevač vratio se u Belu kuću u kojoj boravi još od septembra, a tuga na njegovom licu bila je i te kako vidljiva. 

Naime, Vuka nije sačekala njegova verenica Olivera, koja je trenutno u 7. mesecu trudnoće, a to je Vuka nateralo da pomisli kako nešto između njih nije u redu. 



Iako mu je majka sa kojom je razgovarao rekla da je Olja bila na pregledu kod ginekologa, Vuku to nije bilo dovoljno da otkloni sumnju. Njemu je bilo izuzetno čudno što je njegova majka stigla da se našminka za vieo poziv, što je kod njega izazvalo još veću sumnju da nešto nije kako treba. 

  • Neću ja da padam u neku depresiju sada, videću za Novu godinu šta je i kako. Rekao sam joj (mami) ja da ne dolazi, pošto je napolju stanje kakvo jeste. Pedeset ljudi, pedeset familija, to je već rizik. Rekla mi je da se sređujem i aktiviram malo – prepričao je Vuk razgovor sa majkom, ali i dalje vidno potrešen što se sa verenicom nije čuo. 

Olja je naime, uputila svom vereniku podršku i otkrila svoje emocije preko svog Instagram profila, tako da ne sumnjamo da je u ljubavnom gnezdu sve u savršenom redu. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz