Pretraži

Vuk Mob opleo po medijima zbog priča da je spavao sa više od 300 žena

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamvukmob
  • Evo zašto neću da dajem intervjue novinarima, nego kao hajde da ispoštujem određene ljude. Oni mi ga "zavuku" eksplicitno, spavao sa 300 žena, kajem se za ovo, kajem se za ono. Ljudi, znate vi koliko mene ne interesuje ta priča, koliko su to glupe stvari i forsira se konstantno neka priča. Ispadam neki džiber, neki indijanac, idiot, pa se spominje Teodora, pa Kija. Sve nešto u negativnom kontekstu. Ja tim devojkama ne želim ništa loše u životu. Štaviše želim im sve najbolje, kako meni, tako i njima. Ti naslovi, onda se ljudi uspale i šalju mi kojekakve gluposti na Instagramu – rekao je on, pa nastavio:

  • Niti ću koga da vređam, niti se kajem za bilo šta. S kim sam bio, bio sam. Sve je to život, svako od nas ima prošlost. Koga boli uvo sa koliko žena sam ja spavao? Pitali su me sa koliko devojaka sam se poljubio, a ja sam rekao kada se sve sračuna i na blic, preko 200, 300, otkud znam. Spavao sam sa 300 žena? Kakve su to budalaštine?



  • Konstantno se fura taj imidž Vuk Mob priča o seksualnom životu. Vuk Mob gleda svoja posla, neće da sarađuje sa novinarima. Mediji me konstantno kanale. Hoću da radim svoju muziku i da živim svoj život. 

  • Kada vidim ovakve naslove, prvi bih rekao "seljačino jedna, daješ izjavu spavao si sa 300 žena". Ortodoksna alfa seljačina. Nemojte da pravite od mene nešto što nisam. Šou-biznis sve razumem, naslovi. Ima mnogo lepših naslova da se piše. 

Podsetimo, Vuk Mob je nedavno prvi put postao otac, pošto je njegova izabranica Olivera na svet donela devojčicu, kojoj su dali ime Teona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estrada.srbija

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz