Pretraži

VRUĆI PLES ZA FANOVE: Britni Spirs šokirala najnovijim videom (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/britneyspears

Naime, Britni Spirs je podelila video kako igra uz muziku, no ne bi to bilo tako zastrašujuće da pevačica nije bila u provokativnom donjem vešu i da taj ples nije ličio na striptiz ples. 

  • Inače ne plešem nikada sa punđom na glavi. Nisam imala gumicu pri ruci, ali uspela sam da stvorim magiju i bez nje. Pogledajte, stoji – napisala je Britni u opisu videa, pokušavajući da skrene pažnju na njenu kosu, iako punđa koju je spomenula pevačica uopšte nije bila bitna njenim pratiocima. 


Njeni obožavaoci su je napali kada su ugledali sadržaj videa, te joj poručili da treba da ima barem malo dostojanstva, kako prema sebi, tako i prema svojim sinovima, te da ih ne blamira na ovaj način. Takođe, mnogi su se usaglasili da je nekadašnja zvezda jednostavno samo nadrogirana. 

Inače, Britni Spirs odnela je malu pobedu u borbi da se reši očevog starateljstva, ili “zatočeništva”, kako kažu njeni fanovi koji su pokrenuli Free Britney pokret, jer joj je sud odobrio da proširi svoj pravni tim, a o njenoj borbi možete čitati OVDE

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz