Pretraži

VREDI KOLIKO I STAN: Aleksandra Prijović pukla pravo bogatstvo na novi album

Showbiz
0
Photo: Instagram/aleksandraprijovic

Kako prenose domaći mediji, pevačica Aleksandra Prijović je čak uložila 150.000 evra, a rad na spotovima je prepustila produkcijskoj kući koja je u vlasništvu njenog supruga, Filipa Živojinovića.



Aleksandra je snimila sedam novih pesama. Tri numere je već objavila i za kratko vreme su postale pravi hitovi, za još dve je snimila spotove i čeka trenutak kada će ih plasirati javnosti, a za preostale pesme kadrove planira da snimi u Njujorku koji će uskoro posetiti.

  • Na nove Aleksandrine pesme se dugo čekalo budući da godinama nije izdala album. Zbog toga nikoga i nije začudilo kada je kupila sedam pesama od najskupljih autora sa kojima sarađuje više od deceniju. Naravno, odmah je isplanirala spotove za svaku od tih pesama, a zaduženje oko organizacije prebacila je na Filipovu produkciju. Za sada je snimala pet spotova, od čega je tri objavila. Uskoro ih čeka put u Ameriku, gde će se snimati kadrovi za ekranizaciju poslednje dve pesme – priča izvor i navodi da će Prija platiti put u Ameriku za više od 20 ljudi iz svog tima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz