Pretraži

VRATILA SE NA STARO: Luna Đogani sve iznenadila promenom, okrenula novi list nakon porođaja (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:luna_djogani

Luna Đogani se nedavno porodila i već se uveliko trudi da svoj izgled vrati na staro, te se influenserka sada odlučila na promenu frizure.

Luna često sve oduševljava svojim izgledom, počevši od njene linije do frizure. Tokom trudnoće influenserka je neretko sa svojim pratiocima delila svoje bjuti rutine i savete i često se u javnosti pojavljivala sređena i pored toga što je imala pune ruke posla sa ćerkicom Mijom, koja se od mame nije odvajala.

Samo dve nedelje nakon porođaja Luna je odlučila da se posveti sebi i svom izgledu pored brige o novoj bebici i, sada, starijoj ćerki. Ona je već na svom profilu pokazala svojim pratiocima kako se „mama već sređuje“ ističući kako želi da se vrati na svoju pređašnju kilažu koju je imala pre trudnoće i po kojoj smo je prepoznavali, a sada je rešila da ode korak dalje.

Influenserka je na svom Instagram profilu postavila snimak iz frizerskog salona, gde se vidi da uživa u ugađanju sebi, a izgleda da je Luna rešila da se osim na staru liniju vrati i na staru frizuru, pa je tako u opisu videa napisala:

– I vraćam se u moju najbolju boju.

luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Nakon toga je postavila priču na Instagramu i podelila sa svojim pratiocima promenu za koju su se svi složili da je u potpunosti istakla njene prepoznatljive plave oči.

luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Ona je potom svoje pratioce raznežila objavom koju je posvetila suprugu Marku Miljkoviću i otkrila kakvu budućnost želi i u čemu pronalazi mir podelivši jedan video na kom je bio tekst:

– Kakvu budućnost želiš?

– Da se venčamo, pravimo ručak, pospremamo stan, čuvamo našu decu, da mi pomažeš, da me voliš, da te volim još više.

Luna Đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz