Pretraži

VRATILA INSTAGRAM: Oglasila se Megan Foks nakon raskida sa Mašin Gan Kelijem, evo šta kaže o navodnoj prevari

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/meganfox

Megan je vratila Instagram nalog, koji je prethodno obrisala, i na pomenutoj mreži otkrila šta se zaista desilo između nje i muzičara.



Između ostalog, ona je demantovala da ju je reper prevario.

– Nije bilo uplitanja treće strane u ovaj odnos bilo koje vrste. To uključuje, ali nije ograničeno na… stvarne ljude, DM-ove,  AI robote ili demone sukube. Iako mrzim da vas lišim nasumičnih neutemeljenih vesti koje bi mnogo preciznije napisao ChatGPT, morate da pustite ovu priču da umre i ostaviti sve ove nevine ljude na miru sada – poručila je Megan u objavi na kojoj je zabranila komentare.

Screenshot: Instagram/meganfox

Screenshot: Instagram/meganfox

 

Ovo je inače jedina njena objava na Instagramu, jer je sve prethodne, one na kojima je sa Mašinom, ali i sama, obrisala.

Podsećamo, priče o njihovom prekidu pokrenute su nakon što je Megan obrisala sve fotografije sa verenikom Mašin Gan Kelijem, a zatim podelila zagonetnu objavu u kojoj se pominje Bijonsina pesma "Pray You Can Catch Me", početna pesma sa njenog albuma Lemonade iz 2016, koja govori o navodnoj neveri supruga Džej Zija.

Megan je prethodno otpratila Kelija sa ove platforme, a zapratila Eminema, s kojim njen dragi nije u dobrim odnosima već neko vreme.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz