Pretraži

VRAĆA SE NA SCENU: Dado Polumenta sprema nove projekte

Showbiz
0
Photo:idjtv

Pevač je nekoliko godina bio van javnosti, a ono što mu se u međuvremenu izdešavalo je promenilo njegov život u potpunosti. Dado se oženio i dobio svoju naslednicu, a kako kaže siguran je da je baš ovo taj trenutak kada treba da se vrati na muzički scenu. 

 – U međuvremenu sam se i oženio, dobio ćerkicu, napravio studio i bilo je još dosta nekih stvari koje su uticale na povratak. Sada sam siguran da je to pravo vreme bez obzira na koronu i na ceo ovaj hajp, koji je izuzetno negativan, pogotovo za našu branšu. Smatram da je pravi trenutak za moje novo predstavljanje, ima puno životne priče i pozitivne energije i svega što je čekalo godinama.

Pevač ne krije koliko mu je brak sa izabranicom Ivonom promenio pogled na svet.

  • Ja sam upoznao Ivonu sa 33 godine i smatram da se od tog trenutka promenio moj život. Dosta sam se smirio i dosta sam počeo da upoznajem neku drugu stranu života i ljubavi, što je meni jako puno falilo – priznaje on. 

Novi projekat sprema sa svojim dugogodišnjim prijateljem MC Yankoom, a celokupna priča će biti na najjačoj i najpopularnijoj muzičkoj platformi na Balkanu. 

  • Kompletan projekat je zamišljen u saradnji sa IDJ produkcijom, koji čini zaista jedan sjajan tim ljudi i smatram da ćemo imati mnogo toga da kažemo na ovom projektu i da je ovo samo jedan početak – bio je iskren on. 

Šta je još Dado Polumenta imao da kaže o svom novom projektu, kao i o spekulacijama koje su ranije kružile o njemu, možete pogledati u ponedeljak u 12 časova, kada će biti Youtube premijera novog izdanja IDJHOT emisije. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz