Pretraži

VRAĆA SE MUZIČKIM KORENIMA: Nikolija otkrila detalje nove pesme, pa progovorila o saradnji sa Devitom 

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/nikolijaofficial

Budući da su i Nikolija i Relja snimili duetske numere sa Devitom, koje su se našle na njegovom novom albumu, sinoć su vidno raspoloženi stigli u luksuzni beogradski hotel u kom je Devito organizovao večeru za kolege koje su učestvovale u stvaranju ovog albuma, a kasnije i žurku na kojoj su se do kasno u noć provodile brojne zvanice iz javnog života. 



Nikolija je ovom prilikom pred našom kamerom otkrila kakvi su prvi utisci nakon slušanja novih Devitovih pesama, a kako je istakla, svaka je posebna na svoj način. 

– Sve pesme su predobre, što je jako retko kada ima toliko pesama da baš svaka bude kvalitetna. Svaka je posebna na svoj način. 

Na pitanje da li smatra da će njihov novi duet "Ama lome me", nadmašiti prethodni pod nazivom "Ljubav", Nikolija kaže:

– Ne mogu još da dajem neke prognoze, videćemo za par meseci. Videćemo možda već u subotu na nastupu kako publika reaguje.

Ono što su mnogi primetili je da je Nikolija obrisala sve fotografije sa svog Instagram profila, nakon čega je najavila novu pesmu.

– Najavila sam novu pesmu, izlazi u četvrtak. Ta pesma je moj reset, ta pesma je, za početak, meni baš bila potrebna – rekla je Nikolija, a potom otkrila da li će ova numera biti nešto potpuno novo kada je u pitanju

– Ne, naprotiv, više je kao vraćanje nekim mojim muzičkim korenima. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz