Pretraži

VOYAGE I BRESKVICA, LUNA ĐO I MARKO… Ove raskide javnost je veoma teško podnela

Showbiz
0
Photo: Instagram/ voyage.mp3

Na našoj sceni početkom ove godine raskinuli su Voyage i Breskvica, koji su takođe bili muzički par, a njihov krah ljubavi razočarao je mnogobrojne obožavoce, dok je na inostranoj to bio slučaj sa Kim Kardašijan i Kanjeom Vestom, ali i sa Dženifer Lopez i Aleksom Rodrigezom.

Voyage i Breskvica bili su jedan od najpopularnijih tinejdž parova, koji je zajedno snimao pesme, držao nastupe i gostovao u raznim emisijama. Oni su imali armiju fanova koji su podržavali njihov rad i vezu, koja je bila bez skandala i svađa. Međutim, početkom januara ove godine oni su podigli veliku prašinu u javnosti u trenutku kada su obrisali sve zajedničke fotografije sa svojih Instagram profila, što su obožavoci shvatili kao raskid. Oni se od tog momenta nisu oglašavali o prekidu ljubavnog odnosa i nisu otkrili šta je bio razlog, pa se sve završilo na spekulacijama šta je presudilo njihovoj ljubavi. Pripadnici sedme sile su pisali kako su raskinuli zbog druge osobe, te su Breskvicu povezivali sa reperima Klincem i Grzijem. Uprkos raznim pričama, koje niko od njih dvoje nije potvrdio, fanovi priželjkuju njihovo pomirenje, a tome svedoče brojni natpisi na brojnim fan stranicama Voyage-a i Breskvice.

Kada je reč o stranim zvezdama nedavno je u svetskim medijima odjeknula vest kako su raskinuli latino diva Dženifer Lopez i bivši bejzbol igrač Aleks Rodrigez. Pripadnici sedme sile su brujali kako je par odustao od venčanja nakon što su ga dva puta odložili zbog pandemije korona virusa i nakon što su se pojavile glasine da je bivši sportista prevario pevačicu sa rijaliti zvezdom Medison Lekroj, što je ona demantovala. Takođe, pisali su kako je Dženifer insistirala na predbračnom ugovoru, u kom bi postojala klauzula o prevari u iznosu od 250.000 dolara. Rodrigez je odbio pevačicin predlog i zbog toga je podgrejao sumnje javnosti da nešto nije u redu. Mnogi njihovi fanovi bili su razočarani vestima da je njihovoj romansi došao kraj, a onda se par oglasio, demantovao navode o raskidu i izjavio da rade na nekim stvarima. Nakon toga papraci su ih uslikali u Dominikanskoj Republici, gde Džej Lo snima film "Shotgun Wedding", kako se ljube i razmenjuju nežnosti. Aleks je za medije izjavio da nije sam, dok je izvor blizak paru otkrio da "kao i svi parovi, imaju nekih poteškoća". Međutim, za razliku Aleksa, Džej Lo je na TikToku delila snimke ekrana među kojima je naslov da su ona i Aleks raskinuli veridbu. Da li par trenutno ima krizu u vezi ili je zaista raskinuo, pokazaće vreme.

Još jedan od stranih slavnih parova, Kim Kardašijan i Kanje Vest uzburkali su javnost nakon vesti o razvodu. Njihovi problemi počeli su od trenutka kada je reper objavio da će da se kandiduje za novog predsednika Amerike i u javnost izneo detalje iz njihovog privatnog života, a sve je kumuliralo posle pisanja da je Kanje prevario Kim sa popularnim make up influenserom Džefrijem Starom. Pomenuti influenser je demantovao navode da je bio sa Kanjeom, ali spekulacije o njihovoj aferi su nastavile da kolaju. Osim toga, reper je u međuvremenu privlačio pažnju javnosti svojim šokantnim tvitovima poput toga kako je on "novi Mojsije", ali i kako razmišlja o razvodu od svoje supruge. Kim je pokušala da objasni javnosti njegove postupke i otkrila da on pati od bipolarnog poremećaja.



– Svako ko ovo ima ili ima nekog voljenog u svom životu koji to ima zna koliko je neverovatno komplikovano i bolno da se to shvati. Nikad nisam javno govorila kako je to uticalo na nas kod kuće, jer jako štitim našu decu i Kanjeovo pravo na privatnost kada se radi o njegovom zdravlju. Ali, danas smatram da treba da to komentarišem zbog stigme i pogrešnih shvatanja oko mentalnog zdravlja – napisala je ona ranije.

Nakon svih turbulencija Kardašijanka je odlučila da podnese zahtev za razvod braka od Kanjea. Oboje su se usaglasili oko zajedničkog pravnog i fizičkog starateljstva nad decom, koju su dobili u braku.

Budući da je njihov brak i te kako medijski propraćen, Kim je izjavila da će razvod prikazati kroz dva rijalitija i tako otkriti sve što je interesovalo njihove fanove.

Raskid koji je krajem 2019. godine veoma potresao domaću javnost bio je između Lune Đogani i Marka Miljkovića. U tom periodu Marko je otpratio svoju devojku sa Instagrama, a nakon toga su svi brujali o njihovom prekidu ljubavne veze. Miljković je tada potvrdio da je njihovoj romansi, u koju su uplovili tokom rijalitija, došao kraj. Fanovi su to veoma teško podneli, te su na fan stranicama pisali kako treba da se pomire i nastave svoju ljubavnu priču. Međutim, kasnije kada je Luna ušla u rijaliti, gde je bio Marko i njen otac Gagi Đogani, iznenadila je sve kada se pomirila sa Miljkovićem. Iako se Lunina majka, Anabela Atijas, protivila njihovoj vezi, Marko i Luna su ostali zajedno i prebrodili sve prepreke. Oni su se verili i sada čekaju svoje prvo dete, devojčicu, kojoj će dati ime Mia.

Takođe, muzički par Emina Jahović i Mustafa Sandal iznenadili su sve kada su posle 10 godina zajedničkog života objavili da se razvode. Malo ko je znao da je njihov brak bio dve godine u krizi pre nego što su se zvanično razišli. Emina je tada priznala da je kriza dugo trajala, ali da su to čuvali od javnosti najviše zbog njihovih naslednika Jamana i Javuza. Oni su se sporazumno razveli 6. juna 2018, a Emina je otkrila da je taj dan za nju bio katastrofalan, kao i da je mnogo plakala, dok je Mustafa tugovao. Emina i Mustafa su ostali u dobrim odnosima zbog sinova, ali je pevačica nedavno iznela u javnost nove detalje o problemima koji su se javili. Jahovićeva je otkrila da Mustafa ne ispunjava svoje obaveze, odnosno da ne plaća alimentaciju za sinove Jamana i Javuza.

  • Tužno je da posle dve i po, tri godine, imamo neke probleme. Tačno je da imamo probleme, ali ja sam ostavila da sud to reši kako treba. Ne bih sad želela da pričam o tim temama koje nisu baš lepe – rekla je Emina u uključenju i dodala:

  • Što se tiče finansijskog segmenta, Mustafa je tu za decu, ali trebalo je da ispuni i neke druge stvari, a to nije radio. On to nije ozbiljno shvatio očigledno. Ovde zakon ozbiljno štiti žene, što je jako lepo i verujem da će biti sve ok i da ćemo se na kraju dogovoriti.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz