Pretraži

„Volim da se vraćam kući“: Ana Ivanović nakon dužeg vremena u Beogradu, a evo gde je odmah odvela Batsijana (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Printscreen/Instagram:anaivanovic

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger doputovali su Beograd, a Ana je sa svojim fanovima podelila niz fotografija na kojima se vidi da uživa u rodnom gradu, pa pokazla gde je odmah odvela Bastijana.

Ana Ivanović i Bastijan već godinama unazad žive u srećnom braku na kom bi im mnogi pozavideli. Uprkos velikoj popularnosti oni su se odlučili za život izvan gradske buke i galame, pa su se pre nekoliko godina sa svojim sinovima iz Čikaga preselili u selo Vestendorf u Austriji, gde su napravili sebi pravo mesto za uživanje.

Ana je jedna od omiljenih srpskih teniserki, i mada već godinama ne živi u rodnoj zemlji, ona neretko sa svojim suprugom obilazi najlepše krajeve Srbije, a naročito Beograd.

Sada je teniserka nakon dužeg vremena ponovo doputovala u prestonicu, pa se odmah pohvalila svojim fanovima fotografijama koje su izazvale veliki broj komentara.

Naime, ona je sa suprugom posetila Kalemegdansku tvrđavu, gde je par zajedno pozirao napravivši prelepe fotografije, a u opisu je napisala:

„Uvek volim da se vraćam kući“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Anu je sa fotografijama sa Kalemegdana preduhitrio njen suprug, koji je takođe obajvio fotografije na kojim se vidi kako pozira na jednoj od najpoznatijih lokacija u Beogradu, pa je u opisu ostavio poruku na srpskom:

„Zdravo Beograde“.

Inače, poznati par se trudi da uvek ide zajedno, a gde god da se pojave zasenjuju svojom elgancijom, pa su tako nedavno veliku pažnju fanova privukli svojim objavama sa dodele Oskara. Ana je za ovu priliku odbrala elegantnu žutu haljinu, dok je Bastijan išao u korak sa njom odlučivši se za klasičan crni smoking.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz