Pretraži

„VOLIM DA POMERAM GRANICE“: Natalie Balmix o Evroviziji i prošlonedeljnom nastupu

News
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

S obzirom da se Couch-evima tvoj nastup najviše dopao i da si dobila zalsuženih 12 poena od svakog ponasob, kakvi su ti utisci? Kako komentarišeš njihove reči i da li su se slegle emocije?

 – Jako sam sretna! Zadovoljna sam nastupom, a i komentarima coach-eva. Volim kad se interpretirala onako kako sam i zamislila, perfekcionista sam i težim ka tome da moji nastupi budu odlični.Zašto si odabrala da tvoj celokupni performans prvo prokomentariše Teodora?

 Teodora na svakoj probi dođe do mene, savetuje me i komentariše šta bih mogla popraviti. Pomaze mi iako nije moj Coach. Vezala sam se za sve mentore, ali Teodora je jedina žena i mislim da jedina može razumeti zensku emociju pa sam zato odabrala nju.. 

Nastup je bio bajkovit, a tvoj napredak je po komentarima mentora ogroman. Šta te je navelo da izabereš ovako zahtevnu pesmu? 

Volim izazove i volim da pomeram svoje granice. Ovo je bio poslednji put da izvodimo tuđe pesme pa sam se vodila time da mora biti jedna od najzahtevnijih numera, ali i inace bas volim tu pesmu.

Publika i žiri su saglasni da te sledeće godine očekuje Evrovizija. Kako se osećaš povodom tih reči?

To su stvarno velike reci.. uzeću to sa jednom "rezervom" jer otići na Evroviziju nije šala. Bila bi mi velika čast učestvovati na Evroviziji i verujem da će se to jednog dana ostvariti, a dotad samo rad, rad i rad!

Podsećamo, Natalie Blamix se u prošlonedeljnoj epizodi predstavila numerom "1003" koju originalno izvodi Tamara Todevska i oduševila publiku i IDJCouch-eve. 

– Ma ti si dokazala da si fenomenalni pevač. Darko ovo ti je prvi kandidat za Evroviziju – istakla je Teodora i dodala:

– Prelepo i aranžmanski i vokalno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News