Pretraži

„VOLIM DA PLAČEM“: Anastasija Spasevska i Stefan Shy pokazali koliko se dobro poznaju, pa progovorili o emocijama (VIDEO)

News
0
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Oni su odgovarali na pitanja iz showbizz-a, ali su i pokazali koliko se dobro poznaju. S obzirom na to da su u takmičenju pokazali svoju emotivnu stranu kroz pesme koje su izvodili, Stefan i Anastasija su sada otkrili ko je od njih dvoje emotivniji.



Anastasiju stalno mogu da vidim u emotivnom naboju u smislu oseti se kod nje koliko je emotivna stvarno, voli da priča o tome. Ja sam postao malo hladnija osoba, toliko toga mi se desilo da sam prosto navikao da mi se sve i svašta dešava. Ne mogu ja toliko da plačem i tugujem za stvarima. Ali eto, reći ću da je ona emotivna, ja baš nešto i nisam u poslednje vreme, ali bio sam tokom show-a, samo što nisam toliko prikazivao, prikrivao sam – rekao je Stefan, a Anastasija se potom nadovezala.

Emotivna sam jako osoba. Volim da pričam o tim stvarima i da plačem, i kada sam srećna i kada sam tužna. Eto, ja sam više.

Šta su još otkrili o sebi, kao i o detaljima iz takmičenja, ali i tome oko čega se Relja najviše nervira možete pogledati u novom izdanju IDJQuiz-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News