Pretraži

„VOLELA BIH DA UKRSTIM GLAS SA EDITOM“: Lores iskreno o budućim planovima, takmičarima, ali i mentorima IDJShow-a

Showbiz
0
Photo: Instagram/lorreess

Kako komentarišeš činjenicu da je Severin istakao da si ti njegov crush u show-u? 

Pa meni je to simpatično, ali tu bukvalno nema ništa više osim prijateljstva. To znamo i on, a i ja. Severin ima devojku kojoj je i te kako posvecen. Mozda ne deluje svima tako, ali ja potvrđujem da jeste.Kakvo mišljenje imaš o odnosu između Severina i Popovske?

Donekle delim mišljenje sa Teodorom Džehverović, ali sve je jasno. Samo je marketing u pitanju. Ne verujem da ima nešto više do toga, jer opet stavljam akcenat na to da on svoju devojku jako poštuje.

Kakva je saradnja bila sa Amnom, a kakva sa Džordžijem?

Sa Amnom mi je bila fenomenalna, iako to uopšte nisam očekivala. Tokom pripremanja smo se toliko zbližile i mnogo mi je drago zbog toga. Stvarno je gledam kao stariju sestru, jer je uvek tu za mene. Što se Džordžija tiče i to je bilo super i strava, ali prosto toliko smo i on i ja kreativni da se ponekad kosimo sa mišljenjem. Dolazilo je do nekih malih razmirica, ali sve je to normalno. 

Kakav je Relja kao mentor?

Ja kada sam prvi put videla da je Relja mentor, odmah sam znala da želim da se prijavim. Relja je predivan čovek. Do pre 5/6 godina sam skupljala njegove postere u sobi, a sada sam u njegovom studiju i radimo zajedno. On svoje slobodno vreme koristi da provede sa nama i maksimalno se posvećuje svim kandidatima, ne samo svojim. Verujem u njegove reči da ću biti velika zvezda i evo, ako ne bude kako je on rekao ja evo ekskluzivno kažem da ću dati tih 250.000 evra. On je uspeo da probudi u meni nešto što nisam ni znala da posedujem.

Da li ti je zasmetao Teodorin komentar da izgledas uobraženo i nadmeno?

Bilo mi je samo krivo zato što to ljudi tumače na pogrešan načij. Nije samo ona mislila da sam malo arogantna, već su na početku to mislili i ostali kandidati. Mene to u suštini nije pogodilo, ali više je pogodilo moju okolinu jer oni znaju šta je istina. Teodora je iskreno izuzetno posvećena osoba i dala mi je u mnogim situacijama vetar u leđa da budem još bolja i da nastavim dalje. 

Sa kojim pevačima bi volela da uradiš duetsku pesmu?

Nadam se da ćemo Amna i ja u bliskoj budućnosti realizovati neki duet, a od pevačica sa estrade bih volela da to bude Edita. Želela bih da ukrstim glas sa njom.

Kako komentarišeš Davidovo mišljenje o tvom predstavljanju u show-u, a kako mišljenje Sare Reljić?

Mnogo mi znači Davidova podrška. Mi imamo zajednički cover koji ima baš dosta pregleda. On je ovako super lik, ali na zalost nismo se baš dugo čuli. On ima puno svojih obaveza, a ja svojih tako da hvala mu. Ona je predivna osoba i mnogo mi znači. Njen glas mi toliko prija i dosta me podseća na Arianu Grande. Sara je podržala mene i Davida Radosavljevića kada smo snimili cover i to nam je puno značilo.

Ko je po tvom misljenju pobednik u takmičenju?

U ovom konkretno takmičenju nije bitno ko je pobednik. Posle ovog šoua tek pravimo naše prave karijere. A iskreno mislim da će to biti Amna ili Stefan. Mnogo bi mi bilo drago za Amnu jer se ona i takmiči od svoje 14 godine i zaslužuje to stvarno. Konačno je došlo njenih 5 minuta gde ona zaista blista. Za Stefana bi mi bilo takođe mnogo drago, nevezano za to što stalno provodimo vreme i što sam stalno sa njim. Mrtva trka ko bi mogao da pobedi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz