Pretraži

,,VOLELA BIH DA MI PORODICA ŽIVI BLIŽE“: Aleksandra Prijović progovorila o neostvarenoj želji (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Mnoge od njih su zanimale pojedinosti iz pevačicinog privatnog života, tačnije o braku, majčinstvu i odnosima sa članovima porodice. Jedno od pitanja ticalo se njene neostvarene želje, o kojoj je Aleksandra otvoreno progovorila.



– Možda bih volela da su svi moji u Beogradu, i mama, i tata, i baka i deka, da su mi svi mnogo bliže. Ali je to teško izvodljivo – priznala je ona.

Inače, Aleksandra ne voli da eksponira svoju porodicu, te se na njenom profilu na društvenim mrežama može naći samo jedna njihova porodična fotografija sa ocem, bakom i dekom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tata, deka i baka ❤️

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) on Oct 24, 2016 at 8:48am PDT


Pogledajte emisiju "One on one" i saznajte kako je Aleksandra odgovorila na ostala pitanja: "Hoće li uskoro možda neki duet?", "Kakva je Lepa Brena kao svekrva?", "Kako se oseća kao jedna majka? Da li joj se život promenio?", "Da li joj je nekada posao kojim se bavi bio jako težak?", "Ko je dao ime detetu?", "Koja pesma od druge pevačice bi volela da je njena?", "Da li ima neku neostvarenu želju?", "Kada bi morala da bira koja njena pesma joj je najdraža?", "Da li se kaje zbog nečega u životu?", "Kako se slaže sa Viktorom?", "Da li bi oprostila prevaru?" i "Šta nikada ne bi uradila zbog popularnosti?"

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz