Pretraži

VOLELA BI DA SE OSTVARI KAO GLUMICA: Sanja Vučić otkrila u kojoj ulozi vidi sebe

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/sanjalilwolf

Iako se uspešno pronašla i ostvarila u muzici, Sanja bi volela da se oproba i u nekim drugim umetničkim zanimanjimaOna je odgovarala na pitanja pratilaca, prilikom čega je otkrila da bi volela da stekne malo više glumačkog iskustva.

Poznato je da je pevačica snimila naslovnu numeru za popularni serijal "Južni vetar", a sada je otkrila u kojoj ulozi bi mogla da zamisli sebe.

Volela bih da se pojavim u nekom biografskom filmu, o nekoj istaknutoj ličnosti. Jednom prilikom, ne znam ni sa kim sam razgovarala, su mi rekli da bih mogla da glumim Oliveru Katarinu, što bi meni bila jako velika čast. Kada se i ako se bude pravio film o Oliveri Katarini, volela bih da glumim nju – rekla je Sanja Vučić

Podsetimo, Olivera Katarina važi za divu srpskog glumačkog sveta. U bogatoj karijeri uspela je da nastupi čak 72 puta u pariskoj „Olimpiji“, zatvarala Kanski festival, pevala u Njujorku, Beču, Rimu, Los Anđelesu. Ona je snimala ploče za svetske izdavačke kuće, a prekretnica u njenom životu bila je uloga u filmu Aleksandra Saše Petrovića „Skupljači perja“, koji je nominovan za Oskara.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz