Pretraži

Vojaž i Tamara uživaju na Ibici: Mlada rukometašica pozirala pored mora, pa skupocenim detaljem privukla veliku pažnju (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Mladi reper Vojaž i njegova devojka Tamara Kujačić otputovali su na Ibicu, a skupoceni detalj na izvođačevoj devojci privukao veliku pažnju javnosti.

Od kada je stupila u vezu sa poznatim reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem, Tamara Kujačić ne prestaje da privlači veliku pažnju domaće javnosti, koja pomno prati svaki njen korak.

Naime, mlada rukometašica je u vezu sa reperom stupila prošle godine, a od tada neretko na društvenim mrežama objavljuje zajedničke trenutke sa svojim dečkom. Ipak, osim njihovih zajedničkih trenutaka veliku pažnju privlači i sam Tamarin izgled.

Ona se bavi sportom i redovno trenira, što s vremena na vreme pokazuje svojim objava iz teretane. Na taj način ona uspeva da održava liniju na kojoj bi joj pozavidele mnoge devojke. Njene fotografije na kojima rukometašica pozira u bikinijima privlače veliku pažnju javnosti, a osim toga i njen stil oblačenja je na zavidnom nivou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♡ TAMARA KUJACIC (@tamarakujacic)

Po njenim fotografijama na Instagramu se može zaključiti da ona i te kako vodi računa kada je u pitanju odabir odevnih kombinacija koje će poneti, a isto važi i za same aksesoare za koje se odlučuje, a sada je ona jednim takvim komadom privukla velike simpatije ljubitelja skupocenih torbi.

Naime, ona je objavila fotografiju na kojoj pozira na obali mora, a osim azurnih predela veliku pažnju je privukla njena torbica marke „Louis Vuitton“ čija cena na internetu doseže čak 1500 evra.

Ona je ovu torbicu ukombinovala sa prelepom cvetnom haljinom do kolena koja je takođe privukla veliku pažnju pratilaca.

Foto:Printscreen/Instagram:tamarakujacic

Inače, ako je suditi po objavama na Instgramu, Tamara se trenutno nalazi na Ibici, i to u Vojaževom društvu. Premda njih dvoje nisu objavili nijednu zajedničku fotografiju sa ovog putovanja, snimak sa jednog koncerta koji su postavili i Vojaž i Tamara odao je da su oni zajedno otišli na ovo putovanje.

Oni su se na Ibici po svemu sudeći i te kako uživaju, a to pokazuju i njihove fotografije iz bazena koji se nalazi u njihovom luksuznom smeštaju.

Podsetimo se, njih dvoje su nedavno posetili i Pariz, a razlog posete je bila Nedelja mode koja se tada održavala. Naime, tom prilikom je Vojaž dobio poziv za ovaj događaj i to od luksuznog brenda odeće „Amiri“, američkog dizajnera Majka Amirija, prepoznatljivog po svojim unikatnim modnim komadima.

Ovim se on pronašao rame uz rame sa mnogobrojnim poznatim ličnostima, uključujući i poznatog francuskog repera Kalaša Kriminela.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz