Pretraži

VIŠE OD 4 MILIONA LAJKOVA I OSUDA: Blejk Lajvli pokazala kako izgleda 2 meseca nakon porođaja

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Chelsea Eley

Poznata glumica Blejk Lajvli na svet je donela četvrto dete, za koje ona i njen suprug, Rajan Rejnolds, još uvek nisu otkrili pol.



Iako je od porođaja prošlo jako malo vremena, glumica je poželela da pokaže javnosti kako uživa sa svojom porodicom na morskoj obali i tom fotografijom sakupila milione lajkova.

Ona je pozirala u gornjem delu kupaćeg kostima i lepršavoj dugoj suknji, a ono što je oduševilo, jeste njen izgled koji je isti kao i pre trudnoće.

"Zar se ti nisi porodila nedavno?", "Kako je biti boginja?", "Izgledaš kao da nemaš nijedno dete, a kamoli četvoro, a kamoli kao da je poslednje rođeno pre nekoliko nedelja"… komentarišu fanovi poznate glumice.

Međutim, postoje i oni drugi komentari, pa je tako nekima zasmetalo što glumica pokazuje svoje savršenosti, s obzirom na to da je njen slučaj jako redak, te da se žene dosta muče sa vraćanjem starog izgleda nakon porođaja. Bilo kako bilo, mnogi su zbunjeni kako joj ovo uspeva nakon četvoro dece, ali Blejk još uvek nije otkrila svoju tajnu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz