Pretraži

,,VIŠE NISAM U EMOTIVNOJ VEZI“: Anja Mit iskreno o svom ljubavnom životu (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/anjamitofficial

Anja Mit veži za jednu od najpozitivnijih i energičnijih glumica. Ipak, malo ko zna da je neretko iscrpljena poslom i da za privatni život ima izuzetno malo vremena. Glumica ne krije da joj jedan dan često nije dovoljan za sve obaveze, pa su odnosi sa dragim ljudima zbog toga sve češće trpeli.

– Bilo je nedelja i meseci u kojima nisam imala dana odmora. Radila sam nekada 18 sati dnevno. Kada sat zazvoni u 6 ujutru, i kada znam da ću snimati 12 sati i posle igrati predstavu, nije lako. Ali moj posao je moja snaga i strast bez koje jednostavno ne mogu. Privatni život trpi jako i morate dobro da se organizujete za svoje trenutke što mi nije padalo teško. Međutim, imala sam malo vremena za drage ljude, uz svu dobru organizaciju, jer dan ne traje onoliko koliko mi treba. Na moju sreću, imam divne, tolerantne ljude oko sebe koji razumeju moj posao i ne zameraju mi što nisam sa njima češće i duže – ispričala je glumica u emisiji.

Anja Mit raskid je potvrdila uz odgovor na pitanje, da li joj je fokus trenutno na emotivnom životu ili karijeri:

Smatram da kompletno ispunjena ličnost mora da radi i na svojoj karijeri i ljubavi svakodnevno. Kada trenutno nemate jedno od ta dva, fokus vam je na drugoj stvari. Više nisam u emotivnoj vezi, tako da mi je fokus na karijeri – otkrila je glumica.

Što se novih želja i planova tiče, Anja nije želela da otkriva previše:

Imam mnogo neostvarenih želja, ali ćutim dok ih ne ostvarim, tako barem kaže pravilo kada ubadamo želju u soc od kafe – kaže glumica, pred kojom su, sudeći prema početku karijere, očekuju brojni uspesi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz