Pretraži

VIŠE NIJE KRALJ: Evo gde će Bogdanović igrati od sledeće NBA sezone

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ FIBA - The Basketball Channel

Bogdanović će u “sajn end trejd” dogovoru potpisati novi ugovor sa Sakramento Kingsima, a potom biti poslat u Viskonsin u zamenu za Dontea Divinčenca, Ersana Iljasovu i Di-Džeja Vilsona.  

Ovaj tim trenutno važi za jedan od najozbiljnijih u ligi sudeći po ekipi koju su okupili, te pretenduju i da osvoje NBA prsten, dok se smatra da će Bogdanović biti deo startne petorke. Milvoki je prethodne sezone blistao u regularnom toku sezone i bio ubedljivo najdominantnija ekipa NBA do prekida izazvanog početkom pandemije koronavirusa, ali po povratku nisu uspeli da se vrate u formu, te su ih u polufinalu Zapadne konferencije eliminisali kasniji finalisti – Majami Hit.

Smatra se da je za ovaj trejd najzaslužniji Janis Antetokounmpo, koji je bio MVP ove i prošle NBA lige, a ujedno i jedan od glavnih favorita za osvajanje NBA titule. S obzirom na to da se dopunjuju u stilu igre, ali i da se privatno druže mnogima je ovo bio sasvim logičan potez zašto se srpski košarkaš odlučio baš za Milvoki, a ne za Lejkerse.

Bogdanoviću će ovo biti drugi NBA klub, pošto je ovaj 28-godišnji košarkaš od 2017. godine igrao za “Kraljeve”. Prethodno je sa uspehom nosio dres Žitko Basketa, Partizana i Fenerbahčea. Sa reprezentacijom Srbije osvojio je srebrne medalje na SP 2014. u Španiji, na OI 2016. u Brazilu i na Evrobasketu 2017. godine u Turskoj.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz