Pretraži

VIŠE HILJADA EVRA: Seka Aleksić ne štedi kada je u pitanju porodica

Showbiz
0
Photo: Instagram/seka_aleksic

Pevačica Seka Aleksić je u svom domu u Staroj Pazovi ugradila saunu, za koju je iskeširala 10.000 evra. Seka je, naime, dugo razmišljala o ovom potezu, a na kraju se odlučila za saunu srednje veličine, koja je napravljena od najfinijih materijala.

– Već godinama Seka vodi računa o svom fizičkom izgledu i zdravlju. Budući da je odavno napravila teretanu u svom domu, dugo se razmišljala da ugradi i saunu, zbog svih prednosti koje ima za zdravlje. Nedavno se odlučila i da svoje planove realizuje – rekao je izvor blizak pevačici.

  • Seka se odlučila za saunu dimenzija 2x2m2 u koju mogu da stanu četiri osobe, koliko članova broji njena porodica – ispričao je izvor i istakao da pevačica nije štedela novac za svoj spa kutak.

– Zahtevala je da bude napravljena od najskupljeg drveta, nemačku opremu, profesionalna vrata. To što je Seka tražila, stajalo je 10.000 evra, ali njoj cena nije predstavljala nikakav problem. Odmah je firmi koja joj je ugradila saunu isplatila avans, a nedavno je dobila gotov proizvod. Sama izrada trajala je oko mesec dana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz