Pretraži

,,VIDIMO SE POSLE PRAZNIKA, OSTANITE ZDRAVI“: Slavna voditeljka pozitivna na korona virus

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ theellenshow
  • Pozdrav svima, želim da vas obavestim da sam pozitivna na COVID-19. Srećom, trenutno se osećam dobro – tvitovala je ona u četvrtak 10. decembra.

Voditeljka emisije "The Ellen DeGeneres Show" navela je da je „svako ko je bio u bliskom kontaktu sa njom obavešten i da sledi sve smernice CDC-a“.

Ona je dodala da će fanove videti ponovo „posle praznika“ i podsetila sve da „ostanu zdravi i bezbedni“.

Saopštenje o zdravlju dobitnice Emija stiglo je poslednjeg dana emotivanja emisije "12 Days of Giveaways", koja je pripremljena i emitovana u četvrtak, i pet meseci nakon što su mediji brujali o toksičnom radnom okruženju u njenoj emisiji.

Podstimo, WarnerMedia je pokrenula internu istragu u julu nakon što je "BuzzFeed News" objavio dva intervjua sa bivšim i sadašnjim zaposlenima koji tvrde da je toksično okruženje na snimanju.



Elen se izvinila svojim saradnicima javno istog meseca pre nego što se vratila na TV u septembru i razgovarala o takvim navodima tokom premijere 18. sezone emisije.

„Želim da kažem da mi je žao ljudi koji su pogođeni. Znam da sam zbog mog položaja imam privilegije i moć i shvatam da s tim dolazi i odgovornost – rekla je tada svojoj publici.

Dva meseca kasnije, ona je kući odnela nagradu People’s Choice Award za najbolji tok šou 2020. godine i zahvalila se svojim zaposlenima i obožavaocima na podršci usred drame.

  • Ne prihvatam samo ovu nagradu za sebe. Prihvatam je u ime moje neverovatne ekipe, mog neverovatnog osoblja, koje omogućava ovu emisiju – rekla je u novembru Elen.

  • Hvala svim mojim obožavaocima što su me podržali, što ste ostali uz mene. Ne mogu vam reći koliko sam zahvalna i šta mi ovo znači – dodala je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz