Pretraži

VIDEĆU KAKO ĆE TO DA ODRADI KIJA: Sandra Afrika o Kijinom pojavljivanju u predstavi (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/sandraafrika

Sandra se nedavno pojavila u jednoj predstavi, gde je pevala svoju pesmu, ali na kraju je ipak odlučila i da se oproba malo u glumi, pa je nama otkrila kako je zapravo zadovoljna svojom ulogom.

-Sa Macom sam dugo godina prijatelj, baš se dobro poznajemo i nikada mu neću zaboraviti na početku moje karijere koju mi je podršku pružio, uvek je bio tu za mene i ja takve ljude i stvari nikada ne zaboravljam. Kada me je pozvao ja sam bez ikakvog oklevanja otišla otpevala pesmu, odglumila šta je trebalo i to je to – počela je Sandra.



Takođe, uskoro će se i njena koleginica Kija Kockar pojaviti u predstavi, pa nas je zanimalo šta ona misli, kako će se Kija snaći i za koju smatra da to može bolje odraditi.

Ja pojma nemam da će ona sad da glumi tamo. Videću kako će to da odradi Kija pa ću onda komentarisati – odgovorila je ona.

S obzirom na to da je njeno pojavljivanje bilo kratko, evo da li je možemo očekivati u nekim većim projektima.

Iskreno ne. Držim se ja pevanja i te strane, meni to ide dobro, tu sam već petnaest godina, i ne treba da se petljam tu. Tu su već ljudi koji godinama glume, i to dobro znaju da rade. Ja se tu ne bih mešala. Valja ovako nekada nešto malo, ali ne bih nešto ozbiljnije – bila je iskrena Sandra.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz