Pretraži

,,VIDEĆEMO SE KAD SE VRATI SA KARIBA“: Bivši dečko Sanje Vučić otkrio sve o odnosu sa pevačicom

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ nikola_djordjevicc

Nikola je nedavno izašao iz rijalitija i otvoreno rekao da nije želeo da bude ni sa jednom devojkom odatle. Međutim, on je istakao da je učešće u takvom formatu bilo za njega iskustvo više i da je dobio priliku da upozna različite profile ljudi.

  • Nije ništa kao što vi gledate, skroz je drugačije kada ste unutra. Nisam bio ni sa jednom devojkom jer mi se sviđa devojka koja se nalazi napolju. Devojke u rijalitiju su mi bile odbojne kada sam čuo sa kim su sve bile i šta su radile – naveo je on ranije na svom Instagram profilu.


Đorđević je otkrio da je mnogo razmišljao o svojoj bivšoj devojci Sanji Vučić tokom rijalitija.

  • Sanja je trenutno na Karibima, planiramo da se vidimo nakon njenog povratka. Čuli smo se već preko poruka, imam želju da sumiramo zajedno utiske. Nema tu sad mirenja i nečega sličnog tome, više prijateljski da se ispričamo. Skoro sam sa Sanjom izašao iz veze, većinu stvari sam u životu prošao upravo s njom – rekao je on za Super TV.

Podsetimo, nakon raskida sa Sanjom Vučić Nikolu su povezivali sa Minom Jeremić, ali je ona za IDJTV portal otkrila da su samo prijatelji, kao i da nema ničega između njih.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz