Pretraži

Vezama ovih poznatih ličnosti su se protivili njihovi roditelji

Showbiz
0
Photo: Instagram/teodoradzehverovic/luna_djogani/nenadaleksicsha

Uprkos izričitom protivljenju porodice, oni su odlučili da ostanu sa osobom u koju su se zaljubili, a neki od njih i da podignu vezu na viši nivo. 

Jedna od tih ličnosti je Nenad Aleksić Sha. On nije naišao na podršku roditelja kada je odlučio da uplovi u vezu sa rijaliti učesnicom Tarom Simov, sa kojom je prevario svoju suprugu Ivanu Aleksić. Reper je bio besan zbog toga što njegovi nisu pomogli Tari po izlasku iz rijalitija, odakle je diskvalifikovana. Simova je trebalo da se useli u Nenadov stan, ali reperovi roditelji nisu želeli da stupe u kontakt sa njom i daju joj ključeve. Sha se nakon toga potpuno razočarao u roditelje i rekao da želi da ih se odrekne. On je takođe tada naglasio kako ga niko neće razdvojiti od Tare, jer ne dozvoljava da mu se bilo ko meša u životne izbore. Kada se reper razveo od svoje supruge Ivane, njegov otac Zoran Aleksić, priznao je da mu je veoma žao, ali nije želeo da komentariše njegove izjave u rijalitiju.

Lunina i Markova veza je od početka osporavana od strane Anabele Atijas, koja nije bila zadovoljna ćerkinim izborom. Do svađa između Miljkovića i Atijasove je došlo još u rijalitiju, gde su Marko i Luna započeli romansu. U jednom trenutku Anabela se javno odrekla svoje naslednice zbog toga što je u vezi sa Markom. Ona je takođe proglasila Marka za svog neprijatelja, jer se loše ophodio prema njoj u tom periodu. Po izlasku iz rijalitija, kada je došlo do veridbe i kada je Đoganijeva ostala u drugom stanju, mnogi su očekivali da će Anabela i Marko zakopati ratne sekire. Međutim, to se još uvek nije desilo. Anabela je za domaće medije priznala da ne beži od toga, ali da se još uvek nije desio taj momenat i da će vreme učiniti svoje.



Darkova bivša verenica, Marina Gagić, od početka nije imala podršku cele porodice kada je reč o njenoj vezi sa pevačem. Marinina majka, Aleksandra Gagić, priznala je da Marinin brat nije bio za tu romansu, ali da je vremenom prihvatio. Ona se takođe osvrnula na činjenicu da je Lazić tada još bio u braku sa Anom Sević i otkrila da nije vršila pritisak na svoju ćerku kada je reč o tome. Aleksandra je kazala da je strepila zbog Marine i pomenula Darkove greške iz prošlosti i istakla da se nada da ih neće ponoviti.

Veza Teodore Džehverović i Anđela Rankovića, koju su započeli u rijalitiju, takođe je bila osporavana na početku. Teodorina majka, Goca Džehverović, je svaki dan plakala zbog veze njene ćerke, koja joj je obećala da neće spavati sa dečkom tokom boravka u popularnom formatu. Međutim, ona je bila intimna sa Anđelom i Goca se zbog toga nervirala i otkrila da se svađala sa ukućanima i da su krivili sebe za to. Kasnije, kada je Goca ušla u rijaliti, prihvatila je ćerkinu vezu sa Anđelom i često ih savetovala u ljubavnom smislu. Osim Goci, Teodorina i Anđelova ljubavna romansa se nije dopala ni Rankovićevoj porodici, koja je to jasno stavila do znanja. 

Kada je reč o stranim zvezdama, Megan Markl je često bila na meti tabloida kao supruga princa Harija, jer je starija od njega, iza sebe ima prošali brak, ali i drugu boje kože. Mediji su je napadali kao ličnost i pripisivali joj razne ispade kako na javnim događajima, tako i prema kraljevskom osoblju. Megan se dugo borila sa tim, ali nije dobila podršku i zaštitu od kraljevske porodice. Hari je takođe bio ogorčen jer ništa nisu preduzeli povodom toga, pogotovo zbog toga što smatra da to ne bi bio slučaj da je reč o Kejt Midlton. Par nije želeo da dozvoli da se na taj način uništi njihov život i brak, te su odlučili da napuste Ujedinjeno Kraljevstvo i život započnu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Još jedan od stranih parova na čiji odnos je uticala porodica su Kim Kardašijan i Kanje Vest. Sve je počelo od trenutka kada je Kanje Vest objavio kandidaturu za američkog predsednika, što se Kim nije svidelo. Reper je nakon toga izneo brojne optužbe na račun svoje supruge i njene majke, kao i ostalih članova porodice Kardašijan. On je poručio Kris Džener da neće uspeti da ga smesti u bolnicu.

  • Kris nemoj da ti pada na pamet da se igraš sa mnom. Ta lažna smirenost ti nije dopuštena u blizini moje dece. Pokušala si da me zatvoriš u ludnicu – poručio je on.

Mnogi su ovaj razdor u njihovoj porodici shvatili kao najavu razvoda slavnog para, a sada, nakon nekog vremena, uveliko se piše kako se oni zaista razvode.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz