Pretraži

Vestima oduševio fanove: Vojaž pored albuma priprema i jedan neočekivani projekat, brojni detalji njegovog privatnog života će biti OTKRIVENI

Showbiz
0
Photo: Zorana Mandic/ATAImages

Fanove popularnog repera Vojaža nakon albuma očekuje još jedno posebno iznenađenje koje im je spremio izvođač.

Već pune tri godine mladi reper najavljuje svoj prvi album koji će, kako tvrdi, doneti potpuno novi zvuk na scenu i biti potpuno drugačiji od svega što smo do sada imali priliku da čujemo.

Čekanju je konačno došao kraj, s obzirom na to da će njegov projekat ugledati svetlost dana već u julu.

Poslednjih nekoliko meseci, Vojaž se u potpunosti skoncentrisao na pripreme za album, kao i snimanje spotova, te se u velikoj meri povukao iz javnosti, ali i sa društvenih mreža. Sada kada je sve spremno, on se vratio provodu sa prijateljima, uživanju sa devojkom, a svoje mreže koristi kako bi najavio svoj projekat.

Međutim, on je za svoje fanove spremio i posebno iznenađenje, nakon izlaska albuma. Naime, reper je sada najavio pravljenje novog kanala koji će omogućiti svima uvid u njegov privatni život i svakodnevicu.

„Nakon albuma se pravi novi kanal na kojem ću svakodnevno kačiti vlogove iz života i turneja. Vojažev život“, napisao je on.

Foto: Instagram printscreen/voyage.mp3

Ova vest oduševila je fanove koji  retko imaju priliku da vide detalje iz njegovog privatnog života. Podsetimo, iako je identitet svoje izabranice neko vreme vešto krio, ona je postala sve popularnija na društvenim mrežama, te su njegovi pratioci počeli sa pažnjom da prate i svaki njen korak, a Tamara se nedavno predstavila javnosti jednim klipom na TikToku u kom je po prvi put odgovorila na brojna pitanja sa mreža i otkrila nešto više o sebi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz