Pretraži

Verila se poznata glumica! Zvezda serije „Američke horor priče“ rekla „da“ nakon dve godine veze (FOTO)

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:emmaroberts

Poznata američka glumica i rođaka Džulije Roberts, Ema Roberts juče je rekla da svom dečku Kodiju Džonu nakon dve godine veze.

Američka glumica, manekenka i pevačica Ema Roberts koja je pažnju javnosti privukla svojom ulogom u komediji “ Unfabulous“ juče je rekla „da“ svom dugogodišnjem dečku Kodiju Džonu.

Naime, zvezda “Američke horor priče”, radosnu vest je sa svima podelila putem svog Instagram profila. Ona je objavila fotografiju na kojoj je pozirala sa svojim dečkom, a u opisu je napisala:

“Stavljam ovo ovde pre nego što moja mama svima kaže”, napisala je srećna Ema.

Poznati par i budući supružnici svoju vezu su ozvaničili dve godine ranije, tačnije u avgustu 2022. godine. Uprkos povremenim objavama na društvenim mrežama, njih dvoje su romansu čuvali od očiju javnosti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts)

“Nikada ne želim da pričam o vezama u kojima sam ili koje se završavaju ili su okončane”, kazala je Ema, koja iz jednog od ranijih ljubavnih odnosa ima trogodišnjeg sina.

Podsetimo se, osim po svojim izvanrednim glumačkim ulogama Ema je poznata i kao nećaka proslavljene glumice Džulije Roberts i kao ćerka Oskarom nominovanog glumca Erika Robertsa. I premda mnogi misle da je zahvaljujući njima ušla u svet glume, ona je demantovala to.

„Mnogi ljudi to misle, i pričaju o nepotizmu što mislim da je tako smešno s obzirom na to da očigledno nije istina; jer sam se prijavila za toliko stvari i nikada nisam dobila ulogu,“ rekla je za „PopEater“ 2011. godine.

„Takođe, možda neko može da ti obezbedi jednu ulogu, ali ne može da ti obezbedi deset uloga.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz