Pretraži

Verila se Megan Foks, a zbog jednog detalja fanovi su zgroženi!

Showbiz
0
Photo: Instagram/meganfox

Atraktivna brineta podelila je sa fanovima na društvenim mrežama intimni snimak na kojem se vidi kako je muzičar prosi, a ona pristaje.

Screenshot: Instagram/meganfox

Screenshot: Instagram/meganfox

Na snimku koji je postavila vidi se kako Keli kleči na jednom kolenu ispred Megan, dok ga ona gleda. Ubrzo nakon što je zaprosio i pokazao verenički prsten i ona se spustila na kolena, potvrdno kimnula glavom, a on joj je stavio verenički prsten na ruku.

Glumica je ispod objave napisala opširan opis u kojem je istakla da je ovaj kontroverzni par veridbu proslavio tako što su "pili krv jedno od drugoga", što je šokiralo i zgrozilo mnoge fanove.

  • U julu 2020. godine sedeli smo pod ovim drvetom. Tražili smo magiju. Bili smo svesni boli s kojom ćemo se suočiti u tako kratkom, frenetičnom vremenskom periodu – započela je u opisu ispod objave glumica koju su u aprilu 2020. godine počeli da povezuju sa Mašinom.


  • Postali smo opijeni ljubavlju. I karmom. Godinu i po dana nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smejali se više nego što sam mislila da je moguće, pitao me da li hoću da se udam za njega. I baš kao u svakom životu pre ovog, i kao u svakom životu koji sledi, rekla sam mu "da" – napisala je Megan, pa šokirala izjavom:

  • I onda smo jedno drugom pili krv.

Paru, poznatom po brojnim kontroverzama, brojni fanovi čestitali su na lepim vestima, a čestitale su im i mnoge poznate svetske zvezde, među kojima su sestre Kardašijan i Travis Barker.

Podsetimo, glumica Megan Foks je ostavila svog supruga Brajana Ostina Grina sa kojim ima tri sina. Razlog razvoda bio je njena afera sa mlađim reperom Mašinom Ganom Kelijem u kojeg se zaljubila na snimanju poslednjeg projekta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz