Pretraži

„Džaba milijarde kad nemaš UKUSA!“ Verenica najbogatijeg čoveka posetila pozorište u nikad vulgarnijem izdanju, kritike PLJUŠTE sa svih strana (FOTO)

Showbiz
4
Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što su prošetali ulicama Njujorka, o slavnom paru, Džefu Bezosu i njegovoj izabranici Loren Sančez, mediji, ali ni društvene mreže, ne prestaju da bruje!

Drugi najbogatiji čovek na svetu, Džef Bezos, izveo je svoju verenicu Loren Sančez na predstavu „Sunset Blvd“ na Brodveju, nakon čega su posetili poznati restoran Carbone. Par je, kao i obično privukao veliku pažnju javnosti, a i ovog puta najveći broj komentara korisnika društvenih mreža bio je upućen na račun njihovih stajlinga.

Džef Bezos je nosio crne pantalone, tamno plavu košulju i kožnu jaknu, dok se Loren Sančez odlučila za pripijeni bordo kombinezon bez rukava sa gornjim delom u vidu korseta, tako je u prvom planu bilo njeno bujno poprsje.

Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Loren je ceo stajling upotpunila upečatljivom dijamantskom ogrlicom, međutim, mnogi su se zapitali – da li joj ovo njeno najprovokativnije izdanje do sada, i da li je uopšte primereno za pozorište, piše Blic Žena.

Džaba milijarde kad nemaš stila i ukusa“, „Uvek igleda vulgarno i jeftino“, „Totalni kič i neukus“, samo su neki od komentara.

Osim toga, mnogi su prokomentarisali i njeno lice, koje su uporedili sa „voštanim figurama“.

Inače, Loren ne krije da često posećuje plastične hirirge, jer kako kaže, želi da zadrži mladalački izgled.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren Sanchez (@laurenwsanchez)

Ona napominje da je bila na zatezanju lica, kao i da redovno ubrizgava botoks i filere.

Da podsetimo, Loren Sančez je karijeru počela kao novinarka na lokalnim televizijama u Los Anđelesu, a u vezi sa Bezosom je od 2019. godine

Komentari (4)

  1. Ona ima 54 godine i grcevito se bori protiv STARENJA. A to je neminovni bioloski zakon koji je neumoljiv. Zato se kiti, ukrasava, zateze i to je uvek zalosno.

  2. Takva mesta i jesu za snobove. Nažalost, toliko ljudi širom sveta ne može sebi da priušti da pogleda dobru predstavu, ali se snobovi sada svuda guraju. I to samo zbog fotkanja. Jadan je ovaj svet.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz