Pretraži

VENČALI SE KAĆA I GOBELJA: Isplivale prve slike, pevačica u haljini od 20.000 evra (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/gobeljamg7

Kaća je za ovu priliku obukla haljinu sa biserima i dubokim izrezom, za koju je, kako prenose mediji, iskeširala 20.000 evra, dok je mladoženja nosio svečano crno odelo. 



Ispred Hrama dočekali su ih trubači koji su svirali himnu "Crvene zvezde", a nakon što su izašli iz limuzine krenuli su ka kripti Hrama, a fudbaler je sve vreme nosio mladinu venčanicu.

Pevačici je inače na venčanju kumovala njena bliska prijateljica i koleginica Andreana Čekić, a na venčanju poznatog para u Hramu prisustvovala je i njihova ćerkica Katja, koju je sve vreme tokom ceremonije čuvala pevačicina sestra Bojana.

Screenshot: Instagram/katarinagrujic.doll

Screenshot: Instagram/katarinagrujic.doll

 

Oni su se pred nekiko stotina zvanica zavetovali na večnu ljubav, a pre crkvenog venčanja, imali su svadbeno veselje  u jednoj prestoničkoj kafani, gde je mladoženja okupio svatove dok je pevao Darko Lazić.

Katarina i Marko pre pola sata stigli su u luksuzni hotel gde će uskoro pristići i brojne zvanice, kojih će biti čak 500.

Podsećamo, oni su prošle godine obavili građansko venčanje, a danas su se zakleli na večnu ljubav pred Bogom i prijateljima.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz