Pretraži

VEČERAS POČINJE MUSIC WEEK: Na otvaramnju Corona i Rimski, naredne večeri IDJShow zvezde!

Showbiz
0
Photo: Promo

Belgrade Music Week i najveća video produkcija i izdavačka kuća IDJVideos uskrstili su snage, te će se na repertoaru ove godine naći mnogi popularni artisti koji će publici prirediti žurku za pamćenje.



Festival počinje večeras u 19 sati, a na otvaranju će publika imati prilike da čuje popularnu pevačicu Zeru, Djeksona i Coju, Coronu i Rimskog, Gazda Paju, Crni Cerak i Lacku, dok će pred kraj večeri atmofseru dodatno podići Voyage i Nucci.

Druge večeri, odnosno 27. avgusta na bini na Ušću fanovima će svoje hitove predstaviti jedni od najpopularnijih zvođača, među njima Teodora Džehverović , Devito, Relja Popović i Nikolija. Iste večeri, pred beograsdskom publikom nastupiće i svi finalisti IDJShow-a među kojima su Amna, Mahrina, Stefan Shy, grupa 4Yu, Lores, Natalie, Ermina, Emel, Džodži, Ljupka, Anastasija i Wajz, koji će otpevati svoje pesme koje su uradili za vreme trajanja takmičenja IDJShow, za koje su izbačeni i spotovi na IDJVideos. TV YouTube kanalu, a gotovo svaka od njih bila je u trendingu. 

Screenshot: Instagram/idjshow2022

Screenshot: Instagram/idjshow2022

 

Njima će se na Ušću narednog, ujedno i poslednjeg dana festivala, pridružiti Rasta, Sara Jo, Coby i Angellina.

Inače, pevačica Teodora Džehverović, kao i finalisti IDJShow-a prethodnih dana na svojim Instagram profilima fanovima su pokazivali kako se pripremaju za ovaj događaj i tom prilikom obećali veliki spektakl i žurku za pamćenje, dok je izvođač Relja Popović istakao da pred festival oseća uzbuđenje, ali i odgovornost:

  • Ja sam beogradsko dete, ovaj grad je veliki deo mog karaktera, odrastanje u njemu je u velikoj meri definisalo i muziku koju sam radio, i muziku koju radim. Imam pesme posvećene Beogradu, tako da u isto vreme osećam uzbuđenje i odgovornost. Drugo, mnogo češće radim klubove nego festivale, a to je drugačiji koncept nastupa, i to mi je izazov, i takođe odgovornost – objasnio je on za domaće medije i dodao da jedva čeka da izađe na binu pred Beograđane.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz