Pretraži

VEČERAS POČINJE IDJSHOW: Sve je spremno za spektakularnu drugu sezonu! 

News
0
Foto: IDJTV

IDJShow, koji je u prvoj sezoni ostvario izuzetne rezultate, proširio je svoje razmere televizijskog emitovanja, pa će druga sezona show-a, osim na IDJVideos Youtube kanalu, biti emitovana ekskluzivno i na TV Nova.



Sve je spremno za večerašnji spektakl, a gledaoce u prvim epizodama očekuju audicije, tokom kojih će IDJCoach-evi, od nekoliko hiljada kandidata, odabrati 36 takmičara koji će se kroz dalje faze takmičenja boriti za ulazak u finalnih 12 i glavnu nagradu – IDJCoin, koju će pobednik moći da iskoristi za dalji razvoj svoje muzičke karijere. U toku takmičenja glas publike ima ključnu ulogu, budući da se ocene takmičara baziraju na lajkovima, pregledima, praćenjima i slušanju na platformama kao što su YouTube, Spotify, TikTok i Instagram. Učesnici kroz ovaj show razvijaju i svoje digitalne platforme, a samim tim dobijaju i priliku da od mikro-influensera steknu titulu velike zvezde na javnoj muzičkoj i influenserskoj sceni.

Stručni žiri takmičenja, takozvani IDJCoach-evi koji pomažu mladim talentima da kreiraju svoj zvezdani put, ove godine dobija pojačanje, pa će se Relji Popoviću i Darku Dimitrovu, dosadašnjim članovima žirija, pridružiti jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda sa naših prostora – Nataša Bekvalac.

Voditeljka emisije ostaje dobro poznato IDJShow lice – Danica Nikolić.

Ne propustite spektakularni početak druge sezone IDJShowa večeras na IDJVideos Youtube kanalu od 21h i na TV Nova od 22:30h! 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News