Pretraži

,,VEČERA SA MADONOM“: Didi J luksuzno proslavila rođendan (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/ didijofficial

Srpska pevačica Didi J, poznata je po tome što godinama gradi karijeru u Americi, kao i po luksuznom načinu životaDok joj se neki dive, neki je smatraju kontroverznom ličnošću, zbog njenih izjava, posle kojih se često podigne prašina. 

S obzirom da je proslavila svoj rođendan, njena želja povodom istog ima veze sa svetskom zvezdom, a prema pisanju medija, Didi je u svom stilu poželela poznanstvo sa jednom od najpopularnijih svetskih zvezda. 

  • Zamislila sam želju, da večeram sa Madonom. Nadam se da će me Madona pozvati na večeru – rekla je Dijana. 

Photo: Instagram/
didijofficial

Photo: Instagram/ didijofficial

 

Dijana je za svoj rođendan odabrala potpuno ,,afro izgled" , koji je dobila sa afro loknama i skupocenom haljinom u zemljanim tonovima. 

  • Super Boul je moja želja, da toliko uspem, da nastupim tamo, kao Ledi Gaga, Šakira. Bilo bi spektakularno, ja bih se potrudila oko toga, scenografija, igrači. Ne znam šta bi rekli, vreme je da me svi sa Balkana podrže konačno. Ja već jesam ponos Srbije, uradila sam ono što niko nije što se muzike tiče. Red je došao da ja predstavim Srbiju u najboljem svetlu. Sledeće godine pravim spektakularnu zabavu, večeras je intimna, romantična proslava. Večeras sam u Kavaliju i frizer se potrudio oko moje frizure, prava "afro girl" – izjavila je pevačica. 

Photo: Instagram/
didijofficial

Photo: Instagram/ didijofficial

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz