Pretraži

„VEĆ VIDIM KAKO PUNIŠ ARENE“: Stefan Shy emotivnim nastupom raznežio žiri (VIDEO)

News
0
Photo: IDJ

Na pesmi, koja je naišla na odlične reakcije publike, Stefan je radio zajedno sa svojim mentorom Reljom Popovićem i njegovim timom.



Maljković je publiku osvojio već prilikom prve audicije, a skromnost i stidljivost je njegov pečat po kojem je postao prepoznatljiv.

Večeras je izveo svoju pesmu i pokazao da je zasluženo ušao u top 12 i da kroz život možće da korača ponosno sa podignutom glavom.

Šta reći više o tebi? Toliko si poseban, a viljiv je i veliki napredak, u smilsu da si se promenio na bolje. Bio si povučen i stidljiv, sada si se otvorio, na šta je verovtno uticao uspeh koji si postigao. Stefane, zaslužio si da ponosno koračaš životom – rekla je Teodora.

Photo: IDJ

Photo: IDJ

 

Stefan je i te kako emotivan, a svoju osobinu je preneo i na ostatak žirija koji ima samo reči hvale.

Kad sam gledao retrospektivu uočio sam veliku razliku i ne mislim pevački, jer su uvek bio odličan, već na  to da si opušteniji. Odlična ti je i pesma, tekst je pisan baš za tebe. Već vidim kako puniš arene i želim da ti budem gost na koncertima – rekao je Darko.

Ono što je posebno interesantno je da ovaj mladi učesnik dok uživo peva zvuči gotovo identično kao i na snimku, što je primetio i Relja Popović.

Ti lajv zvučiš bolje nego na snimku. Bravo, ponosan sam – zaključio je on.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News