Pretraži

Važan korak mlađe naslednice: Luna Đogani podelila trenutke iz porodičnog doma, pa otkrila sa čim se BORI svakodnevno (FOTO)

Showbiz
0
luna đogani
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Luna Đogani ponosna je mama dve devojčice, a sada je podelila važan korak u odrastanju jedne od njih.

Početkom oktobra prošle godine, Luna i njen suprug Marko Miljković poželeli su dobrodošlicu njihovoj drugoj ćerkici, kojoj je par dao ime Lana.

S obzirom na to da par već ima jednu ćerkicu Miju, otkako se porodila po drugi put, Luna je sve svoje obaveze stavila u drugi plan i u potpunosti se posvetila devojčicama. Ona na svojim društvenim mrežama, rado deli svoja iskustva i razmenjuje savete sa drugim mamama, a njeni pratioci imaju priliku da isprate i odrastanje njenih devojčica.

Tako je sada influenserka pokazala važan Lanin napredak. Naime, njena druga ćerkica je počela da puzi, ali pored ponosa kog nije da sakrije, to sada znači da će Luna morati u stopu da prati svoju devojčicu.

„Šta radiš tu, što si došla kod patika i cipela, je li? Je li ti mala, tu baš. Krenuli smo svuda da idemo, da čačkamo utičnice, divno. Lana, ‘ajmo vamo, dođi kod tvojih igračaka“, obratila joj se Luna kroz osmeh.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Podsetimo, Miljkovići su nedavno prošli kroz težak period, kada je Marko priveden zbog sukoba sa komšijama. Luna se tokom tih dana povukla iz javnosti i sa društvenih mreža, a njen suprug je nedavno istakao kako je ona ovo vreme provela sa devojčicama, kako one ne bi osetile da se nešto dešava.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz