Pretraži

Vanja Knežević otkrila da li Karleušina osuda njenog izgleda utiče na karijeru (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Jedan od fanova ju je pitao da li je svesna da će se njena karijera graditi i pamtiti po tome što joj je Karleuša rekla na takmičenju sa kog je Vanja diskvalifikovana.

– Iskreno, ja ne razmišljam na taj način. Ja sam 2018. godine pobedila na takmičenju "Neki novi klinci", već tada sam krenula muzičkim stopama. Tada sam pokazala svoj talenat. Nakon toga sam pauzirala godinu dana i došla kod Marije Šerifović u tim. To je dovoljno da znamo kakav sam pevač – rekla je Vanja i dodala:



– Svesna sam da će biti ovakvih ljudi koji će misliti na ovakav način, ali neću se obazirati na to.

Pogledajte novo izdanje emisije "One on one" i saznajte kako je Vanja odgovorila na ostala pitanja: "Da li je zadovoljna uspehom pesme "Karma"?, "Kada će duet sa Karleušom?", "Šta misli koliko će trajati njena popularnost?", "Da li je njena pesma posvećena Jeleni Karleuši?", "Šta je naučila od Cece Ražnatović?", "Da li ima dečka?", "Šta trenutno misli o JK?", "Da li je i dalje u dobrim odnosima sa Marijom Šerifović?", "Da li se čula sa nekim članom žirija nakon svađe sa JK?" i "Da li joj je neko sa estrade uputio podršku osim Cece?" 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz