Pretraži

Vanja Knežević otkrila da li je pesma ,,Karma“ posvećena starijoj koleginici

Showbiz
0
Photo: Instagram/IDJTV™

Mlada muzička nada Vanja Knežević, nakon sukoba sa pevačicom Jelenom Karleušom, snimili je svoj prvenac pod nazivom ,,Karma", a podršku i pomoć oko istog pružila joj je Svetlana Ražnatović, a sada nam je otkrila i kako je došlo do te saradnje. 

Zajednički prijatelj moj i Cecin, jednom je pozvao nju, ja to nisam ni znala i pitao da li može da mi da neki savet oko svega ovoga što se izdešavalo i ona je predložila da me spoji sa njenim saradnikom, a to je bio Damir Handanović. Kada sam čula da imam priliku da mi Damir uradi pesmu, nisam mogla da verujem – otkrila nam je Vanja. 

Kako sukob između Cece i Jelene Karleuše traje decenijama, nas je zanimalo da li je to slučajnost što joj je baš Ceca pomogla oko pesme.

Naravno, svi su to protumačili, naravno može da se tako protumači, tako se nekako protumači uvek, ali on zna da ja od malih nogu slušam Cecu, mislim da znam skoro sve njene pesme, možda ne znam tri, četiri pesme.

Vanja je za IDJHOT otkrila da pesma nije posvećena starijoj kolegenici i da je tekstopisac sam izvukao naziv pesme, kao i da li joj je neko pružio podršku nakon izbacivanja prve pesme iz muzičkog šoua u kom se takmičila. 

Što se tiče članova žirija, niko od njh mi nije pružio podršku, ni što se tiče takmičara iskreno rečeno. Možda njih troje, a bila sam sa toliko njih dobra i sve. 

Šta je još Vanja otkrila u našoj emisiji IDJHOT možete pogledati u videu ispod, gde možete saznati i zanimljivosti iz života drugih javnih ičnosti. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz